DOLAR 32,5255 % 0.09
EURO 34,9478 % -0.19
GRAM ALTIN 2.439,54 % 0,14
ÇEYREK A. 3.988,64 % 0,14
BITCOIN 64.326,32 0.326
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Alpedo Kadın Voleybol Takımından Vali Coşkun ve yardımcılarına ziyaret!

Son Güncelleme :

11 Eylül 2022 - 21:25

/ kez okundu.
Alpedo Kadın Voleybol Takımından Vali Coşkun ve yardımcılarına ziyaret!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Alpedo Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ve Vali yardımcıları Fatma Turhan Keser, Rıza Gençoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Alpedo-Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, takım oyuncuları ve Alpedo-Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ve Vali yardımcıları Fatma Turhan Keser, Rıza Gençoğlu’nu makamında ziyaret ederek takım çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
“Gençlerimizin yanındayız”
Ziyaretle ilgili konuşan Kervancıoğlu,“İsim sponsoru olduğumuz Alpedo Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı ile birlikte sayın valimiz Ömer Faruk Coşkun beyi ziyaret ettik. Valimizin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizin ülkemiz ve şehrimizi temsili noktasında yanlarındayız. Takımımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.