DOLAR 32,5700 % 0.24
EURO 34,9811 % -0.02
GRAM ALTIN 2.449,73 % 0,55
ÇEYREK A. 4.005,31 % 0,55
BITCOIN 64.506,25 0.414
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ZABUN’DAN 24 TEMMUZ MESAJI

Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 8:16

/ kez okundu.
ZABUN’DAN 24 TEMMUZ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Günümüz çağdaş yaşamının en önemli unsuru Basın sektörü ve onun vefakar, cefakar temsilcileridir.

Onlar, yarınlarımıza ışık tutan birer meşale, milletimizin sesi, toplumumuzun rehberidir.

Gazetecilerimizin, kamuoyunu bilgilendirme görevlerini ne kadar zor şartlar altında gerçekleştirdiklerini sadece bugünü kutlayarak anlamak, onların hakkını teslim edebilmek tabi ki mümkün değil.

Bir basın çalışanı yeri geldiğinde bir savaşın ortasına da girebiliyor, yeri geldiğinde soğuk bir kış gününde saatlerce çekim yapmak zorunda da kalabiliyor.

İşte bu gün, bu zor görevin üstesinden başarıyla gelen gazetecilerimizin onur günüdür, onlara saygı günüdür.

Bu anlayışla, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere, bu ülkeye gönül vermiş, demokrasisine, özgürlüğüne, sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmuş, vatansever tüm gazetecilerimizin Gazeteciler ve Basın Bayramını yürekten kutluyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.