DOLAR 32,5037 % 0.16
EURO 34,7668 % 0.11
GRAM ALTIN 2.488,63 % 1,07
ÇEYREK A. 4.068,91 % 1,07
BITCOIN 2.089.662 3.429
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yeter Artık Halkı Kandırmayın!

Son Güncelleme :

12 Şubat 2015 - 10:40

/ kez okundu.
Yeter Artık Halkı Kandırmayın!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

4 yıl kent için meclis kürsüsünde konuşma bile yapmayan ve sadece parmak kaldırmakla yetinen vekiller yeniden adaylığa hazırlanıyor.

Genel seçimler öncesinde Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Öyle ki daha önce milletvekili olan kişiler genel seçimleri de fırsat bilerek esnaf ziyaretlerinde ve Ankara kulislerinde görünmeye başladılar. Çalışmaları yeteri kadar halka indirmeyen vatandaşı sadece Ankara’dan izleyen ve arada sırada bir esnaf ziyareti yaparak halktan biriymiş gibi görünmeye çalışan vekilleri artık halk istemiyor. Halk lafta değil özde vekil istiyor. Seçim öncesi her türlü vaadi yapan vekiller, seçimden sonra nedendir bilinmez ortadan kayboluyor.  Mecliste parmak’ta kaldırmasalar yaşadıklarını öğrenemeyeceğiz doğrusu!

Şehir Gelişiminde Etkin Rol Vekillerin

Bir şehir gelişimi için en önemli etken Ankara ayağıdır. Yani vekiller ne kadar aktif ve çalışkan olursa o kadar şehirlerine katkı sağlarlar. Bir şehir gelişmişliğini sadece belediye başkanına yüklememek gerekiyor. Vekiliyle, başkanıyla, valisiyle, kaymakamıyla, daire başkanıyla, STK’larla ve halkıyla bir bütün halinde çalışmak lazım. Halkı ayrıştırmak şehri ileriye götürmez sadece orta çağ karanlığına sürükler. Öncelikle kafamızdaki örümcek ağlarını bir bir temizlememiz gerekiyor. Şehirdeki bütün insanlarla barışık ve içten olmalıyız. Seçim öncesi bol keseden atıp seçim sonrasında söz verilen vaatleri görmezden gelmemeliyiz.  Bir önceki genel seçimleri hatırlayacak olursak bol keseden atan adayların ne kadar boş olduklarını hep birlikte gördük. Ve Şehir gelişimi için elini bile kıpırdatmayan vekillerin halkı aldattıklarına şahit olduk. Eminim yine aynı senaryoyla karşı karşıya kalacağız. Vekil adayları yine bol keseden atıp seçim sonrası her şeyi unutacak şehir için hiçbir şey yapmayacaklar. Halk yine aynı sözleri yutacak mı? Yoksa vekiller başka sözler mi geliştirecekler? 4 yıl çok fiyakalı sözler geliştirmek için yeterli biz zaman. Eminim yeni 2015 model sözler işiteceğiz bu seçimlerde de!

Ama bu sefer halkımız bunların ne kadarına inanacak hep birlikte göreceğiz…

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.