DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.996,00 -2.134
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünlü Ekonomist Dr. Ramazan Kurtoğlu, Şifayı Dr. Ahmet Metin Başkan’da Buldu

Son Güncelleme :

08 Şubat 2021 - 13:23

/ kez okundu.
Ünlü Ekonomist Dr. Ramazan Kurtoğlu, Şifayı Dr. Ahmet Metin Başkan’da Buldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekranların tanınan yüzü Ekonomist Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu, yaşadığı göz rahatsızlığının şifasını Dr. Ahmet Metin Başkan’da buldu.

Şehrimizde bir dizi temaslarda bulunmak üzere bulunan ekranların tanınan yüzü Ekonomist Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu, yaşadığı ani bir göz rahatsızlığı sonrası Kahramanmaraş Özel Uğur Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Metin Başkan tarafından sağlığına kavuşturuldu.

Türkiye’nin değerli akademisyenlerinden ve Dünya’nın en iyi 10 üniversitesinde hocalık yapmış olan Dr. Ramazan Kurtoğlu, tedavisiyle ilgili yaptığı açıklamasında; “Yaşadığım ani göz rahatsızlığı sonrası İstanbul’daki konunun uzmanı hocaların Dr. Ahmet Metin Başkan’a yönlendirmesi ile muayene oldum ve sağlığıma kavuştum” dedi.

Hastanedeki teknolojik donanımın çok ileri düzeyde olduğunu ama bir o kadar da bu teknolojiyi kullanabilen yetkin, mesleğinde uzman olmanın da önemli olduğunu vurgulayan Kurtoğlu, Dr. Ahmet Metin Başkan’a müteşekkir olduğunu belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.