DOLAR 32,5406 % 0.16
EURO 34,9595 % -0.06
GRAM ALTIN 2.456,53 % 0,83
ÇEYREK A. 4.016,43 % 0,83
BITCOIN 64.135,32 0.988
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SUR’DAN ACI HABER

Son Güncelleme :

11 Şubat 2016 - 8:24

/ kez okundu.
SUR’DAN ACI HABER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriylePKK’lılar arasında dün çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılan üç asker şehit oldu.

Dün şehit olan Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz ile Adana’nın Karaisalı İlçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki uzman onbaşı Kadir Genç’ten sonra bu sabah bir acı haber daha geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastaneye sevk edilen bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

“TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI”

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“10 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman bir silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

“DERİN BİR ACI VE ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ”

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

Cizre ve Sur’da önceki gün de operasyonlarda yaralanan 9 asker şehit düşmüştü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.