DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SÜMBÜLLÜ BULVARI BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Son Güncelleme :

07 Eylül 2016 - 14:26

/ kez okundu.
SÜMBÜLLÜ BULVARI BAYRAMA HAZIRLANIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sümbüllü Bulvarı asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı yol yapım çalışmalarında mutlu sona doğru geliniyor.

Şehrimizin Kuzey-Güney bağlantı ayağını birleştirip trafik akışını kolaylaştıracak Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tamamlanarak asfalt çalışmalarına geçildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince asfaltlama çalışmalarının ilk etabı gayretli çalışmalar neticesinde tamamlandı.

İkinci şeridin sıcak asfalt çalışması yapılabilmesi için zemin hazırlıklarının tamamlanıp bir an önce sıcak asfalt çalışmalarına başlanarak Kurban Bayramı öncesi vatandaşların hizmetine sunulması amaçlanıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.