DOLAR 32,5895 % 0.11
EURO 35,0309 % 0.44
GRAM ALTIN 2.423,17 % 0,00
ÇEYREK A. 3.961,89 % 0,00
BITCOIN 64.282,02 -3.469
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

STK’larla Projeleri Birlikte Yöneteceğiz

Son Güncelleme :

14 Mart 2015 - 12:42

/ kez okundu.
STK’larla Projeleri Birlikte Yöneteceğiz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Bahtiyar Murat Aras seçim çalışması kapsamında İnsani Yardım Vakfı Kahramanmaraş şubesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aras birlik çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş geneli bütün sivil toplum örgütleriyle bire bir temasa geçerek şehrimizin ileriye dönük projelerini beraber yapmak istediklerinin altını çizen EZC. Aras, Kahramanmaraş’ın toplumsal ve sosyal politikasını çok dikkatli şekilde dizayn etmemiz gerekiyor dedi.

Suriye’deki iç savaş nedeniyle şehrimize sığınan Suriyelilere de değinen Aras, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Suriyeli vatandaşlar Kahramanmaraş’ın demokratik yapısını, antropolojik yapısını ve sosyal yapısını çok ciddi şekilde etkiler. Bu insanların yeniden bir tertipten geçirilerek eğitilmesi bu çocukların Türk İslam kültürü ile kaynaşması ve Kahramanmaraş’ta yararlı bir birey haline getirilmesi bütün sivil toplum örgütleri ile beraber siyasete oynayan insanların da önemli bir alanı olduğunu düşünüyorum. Bu insanlarla kaynaşmayı, birlikteliği sağlayacağız.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.