DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SPOR SALONUNUN TANITIMI YAPILDI

Son Güncelleme :

29 Eylül 2016 - 15:16

/ kez okundu.
SPOR SALONUNUN TANITIMI YAPILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nun tanıtımı yapıldı.

Hacı Bayram Veli Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Spor Salonunun tanıtımında ilk olarak kürsüye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için spor salonlarının önemli olduğuna değindi.

İl  Müdürü Kabakcı’nın ardından kürsüye çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında çok büyük başarılara imza attığına dikkat çekerek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, kendilerini öğrencilerimizi ikinci velisi olarak kabul etmekteler ve eğitim alanının yanı sıra spor alanlarına da yaptıkları çeşitli yatırımlarla öğrencilerimizin spor yapmalarına fırsat vermektedirler. Bundan dolayı kendilerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise eğitime 40 milyon liralık yatırım yaptıklarına değinerek: “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişmeleri adına eğitim alanında yaptığımız yatırımların yanı sıra spor salonları, semt sahaları ve hala saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemli olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinin önemli olduğu kadar beden eğitimlerinin de önemli olduğunu biliyoruz. Sağlam kafaların ancak sağlam bedenlerle olacağını biliyoruz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için spor salonlarına ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın güzelce spor yapabilmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için Büyükşehir Belediyesi olarak spor yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, sporun çok önemli olduğunu, Peygamber Efendimizin güreş sporuyla uğraştığını ve her gencin mutlaka sporla uğraşması gerektiğini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından spor salonuna geçildi ve önce voleybol maçı, arkasından da basketbol maçı yapılarak salonun tanıtımı gerçekleştirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.