DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Siyam İkizleri Çanakkale Gezisinden Döndü

Son Güncelleme :

26 Mayıs 2015 - 8:20

/ kez okundu.
Siyam İkizleri Çanakkale Gezisinden Döndü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin Kırmakaya Mahallesi’nde yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe, Türkoğlu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenenÇanakkale gezisinden döndü.

Türkoğlu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkoğlu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kazandıkları Çanakkaleve Bursa gezisinden döndü. Gezinin çok güzel olduğunu söyleyen Ayşe ve Sema, “Çanakkale çok güzeldi, şehitlerimiz vardı heykeller var. Çok güzeldi oralar duygulandık, resimler çekildik, hoşuma giden en iyi taraf heykeller oldu. Şehitlerimize Fatiha okuduk. Bir daha gitmek isteriz. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a ve öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ise konuşmasında, “Çok şükür arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz kazasız belasız döndüler.Oradaki şehitlerimizden etkilenmesi bu vatanın ucuz bir şekilde alınmadığını, nice insanlarımızın ve genç insanlarımızın kendilerini şehit vererek aldıklarını gördüler. Bir hilal uğrana ne güneşlerin battığını gördüler” ifadelerini kullandı.

Siyam ikizleri Ayşe ve Sema Çanakkale’den getirdikleri Çanakkale’yi anlatan tabloyu da ilçe milli eğitim müdürüne takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.