DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SITKI GÜVENÇ ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Son Güncelleme :

20 Şubat 2015 - 11:44

/ kez okundu.
SITKI GÜVENÇ ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sıtkı GÜVENÇ, 20015 Genel Seçimleri için yeniden adaylık başvurusunu AK Parti Genel Merkezine yaptı. AK Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ 19.02.2015 tarihinde AK Parti Genel Merkezine başvuru formunu teslim etti. Milletvekili GÜVENÇ, Müracaatı ile ilgili bir açıklama yaparak 2015 seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni etti ve tüm aday adaylarına başarılar diledi. GÜVENÇ, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “ Çok değerli hemşehrilerim, bugün itibari ile 25. Dönem Milletvekilliği için müracaatımı yapmış bulunuyorum. 2011 Genel Seçimlerinde (24. Dönemde) teşkilat mensuplarımızın teveccühü, değerli hemşehrilerimin, basın mensuplarımızın desteği ve duası ile Milletvekili oldum. Dört yıldır Ankara’da TBMM’de sizleri en iyi şekilde temsil etmek için büyük gayret sarf ettim. Sizlere layık olmayı ve emanetinize sahip çıkmayı vebal bildim. Bunun için de elimden geleni yapmaya çalıştım. Yine AK Parti Genel Merkezimizin tevdi ettiği Siirt ve Diyarbakır Koordinatörlüğü görevini de Genel Merkezimize olan sorumluluğum ve ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı sağlamak amacıyla büyük bir özveri ile yerine getirdim.

Başkanlarımızla, Muhtarlarımızla, ve Bürokrasi ile iletişimi en üst seviyede tutup talepleri hususunda yardımcı olmaya çalıştım. Teşkilatımızın yapmış olduğu tüm programlara da katılmayı bir görev olarak gördüm. Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımların sağlanması ve hizmetlerin takip edilmesi konusunda Milletvekili arkadaşlarımızla uyum içinde çalışmaya önem verdim. TBMM çalışmalarının olmadığı günlerde Kahramanmaraş’ta hemşehrilerimin arasında olmaya onların talep ve problemleriyle onları Ankara’ya kadar yormadan yerinde ilgilenmeye önem verdim, taleplerine yardımcı olmaya çalıştım. Hemşehrilerimden gelen talepler konusunda yaptıklarımız da oldu; mevzuat gereği yapamadıklarımız da oldu. Ama ben, yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. Değerli basın mensuplarımız, gerek İl Sağlık Müdürlüğü yaptığım dönemde gerekse Milletvekilliğim döneminde her zaman bize yol göstererek destek oldular, şahsıma teveccüh gösterdiler bundan dolayı değerli basın mensuplarımıza teşekkürü bir borç bilir, bundan sonraki süreçte de dua ve desteklerini beklerim. Halkımızın göstermiş olduğu teveccühten dolayı 25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği adaylığı için yeniden başvuruda bulundum. Her zaman duanızla desteğinizle yanımda oldunuz, bundan sonra da dua ve desteklerinizi bekler, saygılar sunarım. Allah, milli iradenin en güçlü şekilde yeniden tesisi için Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın önderliğinde siz değerli milletimize hizmet etme yolunda yar ve yardımcımız olsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.