DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SEZAL, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2020 - 9:55

/ kez okundu.
SEZAL, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Partide kongreler yeniden başlayacak mı?
Milletvekili Sezal, Kahramanmaraş’taki yatırımları değerlendirdi!
Sezal: “Yaz döneminde vatandaşlarımızla buluşacağız”
Milletvekili Sezal: “Göksun yolu yılsonuna kadar bitecek”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, il genelinde yapılan yatırımları değerlendirdi. Kahramanmaraş Göksun Karayolunun bu yılın sona kadar biteceğinin altını çizen Sezal, yaz döneminde tüm ilçelerde programlar düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelineceğini söyledi.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) Pandemisi dolayısı ile kongrelere ara verildiğini ifade eden Milletvekili Sezal, AK Parti Genel Merkezinin çalışmaları doğrultusunda pandeminin olmadığı ilçelerden başlayarak kongrelerin yeniden başlayacağını söyledi.

Pandemiden dolayı ara verdiğimiz kongrelerimiz başlıyor

Kongrelerin başlayacağına dikkat çeken Milletvekili Sezal: “TBMM bu hafta tatile girecek. Temmuz ayında tatile girecekti ama çalışmalardan ötürü devam ediyor. İnşallah bayramdan sonraki süreçte de 1 Ekim’e Kahramanmaraş’ta olacağız. Mümkün olduğu kadar her hafta sonu Kahramanmaraş’a geliyoruz. Yaz döneminde de vekillerimizle birlikte koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Bu arada teşkilat çalışmalarımız da genel merkezimiz bünyesinde kongre çalışmalarımız da başlayacak. Pandemi dolayısıyla kongre çalışmalarında bir aksama olmuştu. Virüs’ün hiç ulaşmadığı ilçelerimizde genel merkezimizin bir çalışması var. Kongrelerimiz öncelikle oradan başlayacak. Sonra il kongrelerimizi ve akabinde büyük kongremizi yapacağız. Bizde yaz döneminde milletvekillerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde bütün ilçelerimizin ziyaretini yapacağız.

Muhtarlarımızla istişare toplantıları düzenleyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör Bey tüm ilçelerde istişare ve değerlendirme toplantıları düzenliyor. Daha önce merkez ilçelerimizde ve diğer 9 ilçemizde bizler muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. İnşallah yaz döneminde bizimde dâhil olduğumuz toplantılar yapılacak. İlçelerimizde ve mahallelerimizin ana ihtiyaçları doğrultusunda bizde çalışmalara destek vereceğiz. Milletvekilleri olarak bize ne düşüyorsa bu çalışmalara dahil olacağız.

Kahramanmaraş Göksun karayolu yılsonuna hazır olacak

Bir yandan şuanda Arsan Kavşağı yapılıyor. Daha sonra sanayi ve havalimanı kavşağı devreye girecek. Bu arada havalimanı ile ilgili yine bir çalışmamız var. Dün yine milletvekillerimizle istişare ettik. Havalimanının tren yolu istikametindeki kısmının uzatılması gündemde. 600 metre daha uzatılacak. Maliyet hesaplaması devam ediyor. Kahramanmaraş Göksun karayolunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yılsonuna kadar tamamlanacak.” Dedi.

Kurban Bayramı mesajı

Pandemi sebebiyle bu bayram kucaklaşamayacağız diyen Milletvekili Sezal: “Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslamaleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Belki bu bayram buluşup kucaklaşamayacağız ama bundan sonraki bayramlarda inşallah yine eskisi gibi bir araya gelip vatandaşlarımızla hasbihal ederek ilçe bayramlaşmalarımızı da yaparak eskiye dönmeyi bizde arzu ediyoruz. Vatandaşlarımızla daha sık daha iyi ortamda bir araya gelmeyi arzu ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.