DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
GRAM ALTIN 2.434,64 % -0,06
ÇEYREK A. 3.980,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Seçim Öncesi Vatandaşla Kim Uğraşıyor! Hedef Erdoğan mı? Erkoç mu?

Son Güncelleme :

18 Ekim 2018 - 10:42

/ kez okundu.
Seçim Öncesi Vatandaşla Kim Uğraşıyor! Hedef Erdoğan mı? Erkoç mu?
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Fetö üyesi İtirafçı olan bir vali yardımcısı ve bir kaymakamın ‘Vatandaşın resmi kurumlardaki işlemleri mümkün olduğunca aksatılacak. Yoksullar için verilen sosyal yardımlar sürüncemede bırakılarak, insanların devlete karşı öfkelenmesi sağlanacak’ itiraflarından sonra , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘bürokrasinin azaltılması’ genelgesi yayınlamasına  sebep veren olaylar zinciri şimdide belediye seçimleri öncesi yine gündeme geldi.

Son günlerde Kahramanmaraş’ta benzer uygulamalar görmek mümkün. özellikle son bir kaç ay içerisinde daha önce benzeri görülmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine su, çevre temizlik, katı atık, ilan reklam vs gibi borcu olan vatandaşların araçlarına, mallarına haciz konulması ve her gün yaklaşık 1000 kişiye Büyükşehir Belediyesi tarafından haciz uygulandığı iddiaları Kahramanmaraş’ta da bu konuyu tekrar gündem olmasına sebep verdi. Son yıllarda hizmet kalitesini artıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Fatih Mehmet Erkoç seçimlerde tekrar aday olmak için canla başla çalıştığı görülürken, Büyükşehir Belediyesince vatandaşın bu denli zor durumda bırakılmaya çalışılması, bazı basın organlarının kriz tellallığı yaparken, yükselen dolar ve enflasyonun yanı sıra vatandaşın bu zor günlerde bu şekilde hacizlerle karşılaşması, seçimlere kısa bir süre kala her seçim öncesi olduğu gibi yine bazı eller siyaseti dizayn etmeye çalıştığı algısı oluştururken yapılan uygulamanın hedefinde Fatih Mehmet Erkoç olduğu algısı oluşuyor. Bir başka olasılık ise asıl hedef’in Ak Parti’nin oylarının düşürülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Partinin zayıflatılmasını sağlamak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.