DOLAR 32,4901 % 0.09
EURO 34,8774 % 0.33
GRAM ALTIN 2.483,23 % 0,85
ÇEYREK A. 4.060,08 % 0,85
BITCOIN 2.008.331 -4.118
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sağlık çalışanlarının sorunlarını biliyorum

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2015 - 15:12

/ kez okundu.
Sağlık çalışanlarının sorunlarını biliyorum
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı NildenBayazıt, hemşireler haftası kapsamında hastaneleri ziyaret etti. Hemşirelerle görüşen NildenBayazıt, 7 Haziran seçimleri için oy isterken hastane çalışanlarına karanfil dağıttı. Hastanede, tedavi için gelen hastalar ve aileleri ilede görüşen Bayazıt “Biz parti olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanında yer aldık. Ben bir doktor eşi olarak sağlık çalışanlarının sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi. 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP milletvekili adayı NildeBayazıt, “Türkiye’nin refaha kavuşması için tüm halkımızın bu dönem CHP’ye oy vermesini talep ediyoruz” dedi.

“Ben herkese şunu soruyorum, diğer herhangi bir partinin programını bizim programlarımızla yan yana koyun ve aradaki farkı herkes görecek.  Her kitleden her seviyeden toplumun her köşesinden insanlarımız için ayrı ayrı programlarımız var” diyen Bayazıt, CHP iktidarında toplumun mutlu olacağını müjdesini verdi.

Hastane ziyaretlerinden sonra esnafı da gezen Beyazıt, CHP iktidarında esnafların rahat edeceğini anlattı.

Engelliler Derneğinin düzenlemiş olduğu yürüyüşe de katılan NildenBayazıt, “Engelsiz bir Kahramanmaraş için derneğimizle yürüdük. Engelli sorunlarının çözümleri CHP programında var” diye konuştu.

chp f chp f 2 f 2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.