DOLAR 32,3432 % 0.18
EURO 35,1286 % -0.17
GRAM ALTIN 2.237,97 % -0,25
ÇEYREK A. 3.659,07 % -0,25
BITCOIN 2.123.733 -6.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Rektör Can’a Ziyaretler Devam Ediyor

Son Güncelleme :

21 Nisan 2018 - 8:19

/ kez okundu.
Rektör Can’a Ziyaretler Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

22 Mart 2018 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Niyazi Can’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Spinamer Sağlık Ürünleri ve Teknoloji Şirketinden Dr. Hacı Kutlu ve Antesa Anadolu Tekstil Mensucat Sanayi Limited Şirketinden Serdar Temiz, Rektör Can’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, “Kamu, sanayi ve üniversite işbirliğinin geliştirilmesi en temel önceliklerimizden biridir. Var olan işbirliklerini daha da güçlendirerek şehrimize ve ülkemize birlikte katma değer sağlayacağız.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi içerisinde bulunan Ali Özge Cami İmam-Hatibi Mustafa Solak, Müezzin Mahmut Demir ve Üniversite Mescidi Müezzini Medet Topalgez, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Mustafa Solak ve beraberindekiler, Prof. Dr. Niyazi Can’ın Rektörlük görevinin üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olması için birlikte dua etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, KSÜ’de görev yapan din görevlilerine temenni ve duaları için teşekkürlerini ifade etti.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Adalet ve Kalkınma Partisi Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Başkan Çeleğen ve Eker’i Rektörlük Makamında ağırlayarak bir süre görüşen Rektör Can, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. KSÜ yönetimi olarak yerel yönetimlerle ilişkilerinin güçlendirilmesi ve işbirliklerinin arttırılmasını hedeflediklerini ifade eden Rektör Can, Kahramanmaraş’ın sorunlarının tespiti ve çözümü için akademik olarak destek vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.