DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.806,01 -2.447
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PİAZZA ÇOCUKLARLA KARNE SEVİNVİNİ YAŞADI

Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 10:46

/ kez okundu.
PİAZZA ÇOCUKLARLA KARNE SEVİNVİNİ YAŞADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her yaşa ve her kesime hitap eden eğlenceli aktiviteleriyle Kahramanmaraş’ın cazibe merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılını geride bırakarak yaz tatiline giren çocukları, neşe dolu bir karne hediyesiyle karşıladı.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline “merhaba” dedi. Okula verilen uzun arayı bir an önce eğlenceli aktivitelerle değerlendirmek isteyen Kahramanmaraşlı çocukların adresi ise yine Piazza oldu. Çocukların gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlayan sıra dışı etkinliklere ev sahipliği yapan Piazza, bu kez çocuklara, 3 gün boyunca süren eğlence dolu bir karne hediyesi sundu. Okulların tatile girmesiyle rahatlayan çocuklar, “Bir Tatil Köyü Macerası” etkinliğinde, birbirinden renkli aktivitelerle bütün eğitim-öğretim yılının stresini attı.

Sandaldan palmiye ağaçlarına, balık tutma alanından kum havuzuna kadar birçok aktivite alanının yer aldığı etkinlikte çocuklar, kendileri için hazırlanan farklı eğlence duraklarında yaz tatiline keyifli bir başlangıç yaptı. Etkinlik alanını coşku ile dolduran çocuklar, kumdan kale yapma, ahşap balık boyama, kum boyama, balık tutma ve mini disco aktiviteleri ile çeşitli yarışma ve oyunlar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.