DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Paramotorla İnerken Otomobile Çarptı

Son Güncelleme :

11 Nisan 2015 - 8:04

/ kez okundu.
Paramotorla İnerken Otomobile Çarptı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Elbistan’da paramotor ile gökyüzünde dolaşan 42 yaşındaki Tahir Altay’ın, iniş sırasında park halindeki otomobilin üzerine düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Paramotorla İnerken Hızını Alamayıp Otomobile Çarptı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, paramotor ile gökyüzünde dolaşan 42 yaşındaki Tahir Altay, iniş sırasında park halindeki otomobilin üzerine düştü. Alay, otomobilin arka camının kırıldığı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yaşananlar kaskındaki kameraya saniye saniye yansıdı.

KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Pınarbaşı mesire alanında motorlu yamaç paraşütü olan paramotoruyla ilçe semalarında bir süre gezinen sporcu Tahir Altay, iniş sırasında kontrolünü kaybederek park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Sert şekilde otomobile çarpan Altay, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, camı kırılan araçta ve paramotorda hasar oluştu.

ANBEAN KAMERADA

Kaza anı, Altay’ın kaskındaki kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir süre gökyüzünde dolaştıktan sonra iniş sırasında kontrolünü kaybeden Altay’ı taşıyan paramotorun sert şekilde otomobilin üzerine düşüp savrulduğu görülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.