DOLAR 32,5116 % 0.07
EURO 34,8751 % -0.29
GRAM ALTIN 2.448,95 % 0,52
ÇEYREK A. 4.004,03 % 0,52
BITCOIN 64.312,41 0.823
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç’un açıklaması olay olacak gibi

Son Güncelleme :

20 Kasım 2015 - 7:59

/ kez okundu.
Öztunç’un açıklaması olay olacak gibi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Öztunç; Bu Sert Eleştiriyi Kime Yaptı?

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, CHP il başkanlığına adaylık dönemin yaklaştığı şu günlerde süreci bugün adaylık için yeşil ışık yakan Serbest Mali Müşavir Emre Kazancı seçimler ve kongreler hakkında önemli açıklamalarda bulunan kazancın haberin yayınlamasın üzerine soysal Paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan öztunç açıklaması ile birlikte Emre Kazancıyı mı İma etti.

 

2010 ve 2012 yıllarında CHP il başkanlığı seçimlerinde aday olan Kazancı, seçimleri 1 oy Farkı ile kaybetmişti. 7 Haziran seçimlerinde ise CHP’den Kahramanmaraş milletvekili adayı olan Kazancı 6 Aralıkta yapılacak olan İl Kongresinde adaylık için yeşil ışık yakması haberi üzerine 1 Kasım Seçimleri Milletvekili adayı Ali Öztunç’da Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile emre Kazancıyı’ mı İma etiği soruları akıla geldi.

 

Eski RTÜK Üyesi Ali Öztunç Yapmış olduğu açıklamasında Kahramanmaraş’ta 1 Kasım seçimlerinde yanımıza gelmeyip bir gün bile bizimle çalışmayan ya da Çalışmaya gelmiş gibi görünüp kaçanlar şimdi parti Yönetimi’ne aday olmak istiyor. Kendi adaylıklarında partinin oyunu düşürenler bizim oy arttırmamıza rağmen konuşmaya çalışıyor. Kahramanmaraş’ın emekçi örgüt üyeleri bilsinler ki artık meydan boş değil. Çok açık ve net bir şekilde söylüyorum timsah Gözyaşı dökenler ile fırsatçıların dönemi kapanmıştır dedi.

ÖZTUNÇ’DAN OLAY SÖZLER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.