DOLAR 32,5500 % 0.09
EURO 34,9160 % 0.67
GRAM ALTIN 2.433,87 % 0,04
ÇEYREK A. 3.979,37 % 0,04
BITCOIN 66.747,11 0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Oruç, yeşil sahalara indi

Son Güncelleme :

09 Mart 2015 - 10:07

/ kez okundu.
Oruç, yeşil sahalara indi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Seçim çalışmaları kapsamında KahramanmaraşsporStore’u ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Ejder Oruç, yeşil sahalara indi.

KahramanmaraşsporStore Kulüp Yönetimi ve Taraftar Dernekleri tarafından ilgiyle karşılanan Ejder Oruç, Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan’dan, KahramanmaraşsporStore ve Kahramanmaraşspor hakkında bilgiler alıp, mağazayı gezdi.

Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan, Kahramanmaraşspor’u zirveye taşımak için yeterince destek alamadıklarından yakındı.

Ceyhan, Kahramanmaraşspor’un forma reklamının bile olmamasının bu ilgisizliğin en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

KAHRAMANMARAŞSPOR, BU ŞEHRİN EN BÜYÜK MARKASIDIR

Ejder Oruç, Başkan Ceyhan’ı dinledikten sonra yaptığı konuşmasında; “Kahramanmaraşspor, bu şehrin en büyük markasıdır.

Markalaşma Kahramanmaraş’ın en büyük sorunlarından biri. Özellikle tekstilde Türkiye’nin % 33 pazar payına sahip, iplik üretiminde lider şehrimiz, ürünlerini yarı mamul olarak sattığı için hak ettiği karları elde edememektedir.

Tekstilde en büyük paraları nihai ürün üreten büyük markalar kazanmaktadır. Biz mevcut haliyle bu işin ancak ameleliğini yapıyoruz. Kazançlar, firmaların büyümelerine, çalışanların ekonomik düzeylerinin iyileşmesine vesile olur. Bu da ancak markalaşma ile mümkündür.

Globalleşen dünyada reklamların en büyüğü spor sayesinde yapılmaktadır.  Biz, Kahramanmaraşspor’u ilgisiz bırakarak, bu reklamı yapamamaktayız.

Spor, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan en önemli hobilerden biridir. Bu şehirde spor geliştirilmeli, gençler spora teşvik edilip özendirilmelidir.

Ne yazık ki şehrimiz, değerlerine sahip çıkmayan yöneticiler tarafından yönetiliyor.

Sayın Mehmet Fatih Ceyhan, öncülük yaptığı çalışmalarda yalnız bırakılmıştır. İktidar partisinden 6 milletvekili çıkarmış, Türkiye’nin en büyük 16. ekonomisine sahip bir şehrin spor kulübü bu halde mi olmalı? Canla başla mücadele edip, olumsuzlukları sinesine gömen bir kulüp yöneticisi böyle yalnız mı bırakılmalı? Her şart altında deplasmanda ve şehrinde takımıyla hem hal olan çileli taraftar bu kadar sahipsiz mi kalmalı?

Fatih Bey, çok güzel projeler üretmiş. Taraftar Kart oluşturmuş. Bedeli 20 TL olan bu Taraftar Kartı Kahramanmaraş’ta yaşayan her fert alabilir. Bu yolla Kahramanmaraşspor’a destek olurken, Kahramanmaraşspor’umuzu da şehrimizin sivil toplum örgütü olarak en vazgeçilmez kitlesi haline getirebiliriz. Bu sayede Kahramanmaraşsppor’umuz layık olduğu yere gelecek, şehrimiz yapılabilecek reklamların en güzelini yapmış olacaktır.

Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiKahramanmaraşspor Taraftar Kartı almaya davet ediyorum. Ben Ejder Oruç olarak Kahramanmaraşspor’un her zaman yanında olacağımı basın ve siz değerli yönetim kurulu huzurunda SÖZ VERİYORUM!” diye konuştu.

Daha sonra kulüp yönetimi tarafından Ejder Oruç’a, Kahramanmaraşspor rozeti takılarak, forma, taraftar kart, rozet, atkı, bere gibi Kahramanmaraşspor lisanslı ürünlerinden oluşan bir hediye paketi takdim edildi.

1 2 IMG_20150307_174738

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.