DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mustafa Poyraz Serbest Bırakıldı

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2016 - 15:51

/ kez okundu.
Mustafa Poyraz Serbest Bırakıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Emniyette işlemleri tamamlanan isimlerden, eski Kahramanmaraş Belediye BaşkanıMustafa Poyraz’ın da aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 4 ilde ‘paralel devlet yapılanması’ iddiasıyla başlatılan operasyonda, gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 25 kişiden 9’u tutuklandı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 62 şüpheli hakkında 4 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlenmişti. Polis, aralarında eski Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, eski KahramanmaraşLider İş Adamları Derneği (KALİDA) Başkanı Osman Gemci, bazı iş adamları ve dernek yöneticilerinin de bulunduğu 51 kişiyi gözaltına almıştı. Aynı operasyonda, şehir dışında olduğu için adresinde bulunmayan ve hakkında gözaltı kakarı bulunan KahramanmaraşTicaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük ise polise teslim oldu. Karaküçük’ün şehir dışında olduğu, gözaltı kararının ardından kente geldiği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan isimlerden, eski Kahramanmaraş Belediye BaşkanıMustafa Poyraz’ın da aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 25 şüpheliden 7’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 9’u ise tutuklandı. Öte yandan, emniyette ifadeleri alınan, aralarında KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve eski KALİDA Başkanı Osman Gemci’nin de bulunduğu 21 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Bunlara da Bakın

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.