DOLAR 32,5382 % 0.31
EURO 34,5672 % 0.15
GRAM ALTIN 2.488,91 % 0,23
ÇEYREK A. 4.069,36 % 0,23
BITCOIN 2.069.280 -1.041
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Murat Aras Aday Adaylığını Açıkladı

Son Güncelleme :

11 Şubat 2015 - 11:02

/ kez okundu.
Murat Aras Aday Adaylığını Açıkladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Siyasetin deneyimli isimlerinden Murat Aras AK parti Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı olana Aras, parti binasında düzenlenen programla AK Parti milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

 

Şehirde ayak basmadığım yer kalmadı

Teşkilatların çok önemli olduğunu söyleyen Murat Aras konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerini köylerinde ayak basmadığım bir yeri yok. Kahramanmaraş ana vatan teşkilatı şuanda bir kısmı AK parti’ye geçmekle beraber bir kısmı halen sessizlik kösesinde oturuyor ve bu dostlarım bizle beraber inşallah bu uğurlu yolculukta hep beraber gönül gönüle el ele yeniden ayaklanacağız ve AK parti’ye üzerimize düsen desteği fazlasıyla yapacağımıza şimdiden size söz veriyorum. Değerli arkadaşlar tabı 2015 Haziran secimler Türkiye acısından son derece önemli bir secim olarak algılıyorum. Çünkü Türkiye git gide kabuğunu yırtan ekonomik olarak büyüyen ve çevresinde dikkat çeken bir ülke haline geldi. Türkiye cumhuriyeti devleti şuanda bölgesinde istihdam abidesi olarak çevresindeki bütün sorunlu ülkelerden ayrı olarak ekonomisiyle dik duran bir yapıya sahip. Türkiye’nin istikrarsız olmasını isteyen Türkiye’nin geriye gitmesini isteyen bir durum korkarım ki hem içte hem dışta vardır. Türkiye’nin ileriye dönük neler başarabildiğini neler başarabileceğini gördük. Özal’ın Başlattığı bu çizgiyi Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan Ve Ak Parti Bütün Siyasi Partilerden Daha Çok Sahiplenmiştir ve Onun izinden giderek Türkiye Bir Başka Noktaya Gelmiştir.” Dedi.

 

Siyasetin her bölümünde yer aldım

Kahramanmaraş’ta siyasetin her alanında yer aldığına da dikkat çeken Aras ; “ 1969 yılında Kahramanmaraş’ta doğdum Kahramanmaraş Anadolu lisesinin ilk mezunlarındanım İstanbul üniversitesi eczacılık fakültesini bitirdikten sonra Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesinde yüksek fahriye alanında yüksek lisans yaptım. Şuan da da Nevşehir hacı bektas veli üniversitesinde faik doktorası yapıyorum. Tabı siyasete 1987 yılında ana vatan gençlik kollarına başladım. Anavatan kapanana kadar siyaset yaptım. 2002-2009 yılları arasında anavatan il başkanlığı yaptım merkez karar yönetim kurulu yaptım ve 2009 yerel seçimlerde de ana vatan partisinin Kahramanmaraş belediye başkanı adayı idim. Daha sonra siyasete AK parti ile devam etmeye başladım.  Ana vatan partisi kapandıktan sonra ve 2014 yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanı adayı olmuş oldum. Ne zamana kadar 2002 de AK Partinin kurulup tekrar özüne milletine dönen bir iradenin tecelli edişine kadar bu itibarla Millet iradesine demokrasiye sayıp olan tüm Kahramanmaraşlı Hemşerilerime Diyorum ki gene Ülkenin Daha İleri Gitmesi için Türkiye’nin daha iyi işler ulaşması için Türkiye’nin bölgesinde de bütün İslam ülkeleri içerisinde lider olması için AK parti her zamankinden daha fazla güç vermeliyiz.”

 

Kahramanmaraş’a Recep Tayip Erdoğan Olmaya Geliyorum

 

Siyaset bir sevda meselesidir, meşakkat meselesidir. İnsanı sevmeyen siyaseti sevemez diyen Aras konuşmasını şöyle sürdürdü; “  İnsan’dan rahatsız olan insan siyaset yapamaz. 46 yaşındayım ve 46 yaşımın yarısından fazlasını işte bu siyaset basamaklarını birer birer yürüyerek tırmanarak uğraşarak didinerek bir yerlere gelmeye çalıştık. Ben Kahramanmaraş’ın aşığıyım. Maraş için canımı bile ortaya koymuş bir insanım. Ben Kahramanmaraş spor’un yöneticiliğini yaptım Kahramanmaraş spor’un ilk taraftar grubunu ben kurdum. Bugün mesele tribünlerde çok meşhur olan işte Çarşı grubu Ultra aslan Kahramanmaraş’ın İlk gurubu 46 fanatiktir Kahramanmaraş 1. Lige Çıktığında Benim tarafımdan Kurulmuştur.  Kahramanmaraş’ta Atıcılık sporuna verdiğim katkıyla 40 yaşından sonra milli takıma seçildim. Ve yetiştirdiğimiz bir genç kızımız Dünya 2. Oldu. Geçen Dönem 2011 Seçimlerinde 106 Tane Aday Adayımız Vardı. Bu Dönemde de Bunu Yakalamayı ve Üstüne Çıkmayı Umut Ediyoruz.” Diye kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.