DOLAR 32,5163 % -0.1
EURO 34,7959 % -0.22
GRAM ALTIN 2.440,50 % 0,43
ÇEYREK A. 3.990,22 % 0,43
BITCOIN 65.160,01 -2.487
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHİR ÜNAL GÖKSUN’DA

Son Güncelleme :

24 Ocak 2016 - 16:26

/ kez okundu.
MAHİR ÜNAL GÖKSUN’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Göksun ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile biraraya geldi.
Kaymakamlıkta gerçekleşen ziyarette Bakan Ünal, Göksun’a yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi aldı. Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, slaytlar eşliğinde bilgiler verdi.
Bakan Ünal, ayrıca Göksun’da gerçekleşen festivaller hakkında, tarihi yerler, kaya mezarları ve doğal güzellikler hakkında bilgi aldı.
Ziyarete,Kahramanmaraş Valisi Hakan Mustafa Güvençer, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Vahit Bağıcı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.