DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.114.033 4.287
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK’TEN KANDİL MESAJI

Son Güncelleme :

01 Haziran 2015 - 7:20

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK’TEN KANDİL MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Berat Kandilinin, insanları kurtuluşa erdiren rahmet gecelerinden biri olduğunu belirterek, “Dargınlıklar, kırgınlıklar bu gecede son bulsun, Berat Kandili kurtuluşumuza vesile olsun” dedi.

Başkan Mahçiçek, Ramazan Ayının müjdecisi mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Berat Kandilinin, müminlerin her türlü kötülük ve günahtan arınıp, kurtuluşa ulaştığı mümtaz bir gece olduğunu kaydeden Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği kurtuluş gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu gecede, Rabbimizin bize yaptığı, ‘Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim’ çağrısına kulak verip, af ve mağfiretimiz için tevbe ve dua edelim.

Çünkü bu gece vicdanlarımızı muhasebeye çekmek, kötülüklerden arınmak ve berata erişmek için önemli bir fırsattır. Bu rahmet gecesinde, dargınlıkların, kırgınlıkların bir kenara bırakılmasını, kardeş kavgalarının son bulmasını, ülkemiz ve milletimiz ile tüm İslam coğrafyasının huzura ve barışa kavuşmasını temenni ediyorum. Kurtuluşumuza vesile olması dileğiyle Berat Kandilimiz kutlu olsun.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.