DOLAR 32,4653 % -0.07
EURO 34,8418 % -0.38
GRAM ALTIN 2.453,47 % 0,71
ÇEYREK A. 4.011,43 % 0,71
BITCOIN 64.068,76 1.49
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kutlu Yürüyüşümüze Devam Edeceğiz

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2018 - 7:16

/ kez okundu.
Kutlu Yürüyüşümüze Devam Edeceğiz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ömer Özkan, parti il binasında açıklamalarda bulundu.

Özkan, “Milletimizin tarih sahnesindeki 5 bin yıllık kutlu yürüyüşü bir taraftan devam ederken,  diğer taraftan düşmanlarımızda milletimizin bu kutlu yürüyüşünü durdurabilmek için kuşatmalarını sürdürmektedir. Biz; bu kuşatmayı yararak, kutlu yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz.” Dedi.

“Yastığımız Mezar Taşı, Yorganımız Kan Olsun”

Ömer Özkan, konuşamasın da Kürşat ve 40 yeniçerisinin Çin’i kuşatması, FETÖ olayları gibi örnekler vererek şunları söyledi: “1400 yıl önce Kürşat Çin kuşatmasını yarmaya çalışırken şehit oldu, Şehit Ömer Halisdemir ile bayraklaşan 15 Temmuz kahramanlarımız da Amerikan uşağı FETÖ kuşatmasını yararken şehit oldu. 1400 yıldır değişen hiçbir şey olmadı. Ülkücüler bu vatanı karşılıksız seven yiğit insanlardır. Söz konusu vatan olunca, “dönersem kahpeyim millet yolunda bir azimetten” diyen alperenlerdir. Ülkücüler vatan uğruna “yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun” diyebilen, mukaddesleri uğruna candan da, yardan da gözünü kıpmadan vazgeçen serdengeçtilerdir.”

“Erdoğan’ı Başkan Yapacağız”

Hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacaklarına dikkat çeken Özkan,  “ Genel Başkanımız bir irade ortaya koymuş ve bu iradesi mecliste karşılık bulmuştur, seçime gidiyoruz. 24 Haziran’da Genel Başkanımızın mimarı olduğu Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Bu ittifak işgale karşı duranların ittifakıdır. Bu ittifak 2500 yıllık devlet geleneğimizi devam ettirmek isteyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 1500 Yıllık Medeniyet Değerlerimizi çiğnetmeyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 100 yıllık Cumhuriyet kazanımlarından ödün vermeyenlerin ittifakıdır. Bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu tereddütsüz Cumhur İttifakı’nın adayına vereceğiz.

Biz 24 Haziran seçimlerine bu şuurla hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız her zaman Türk milletine kurulmaya çalışılan tuzakları bozmuştur. Şayet genel başkanımızın dik duruşu olmasaydı O gün Ankara’da siyasi iradeyi ortaya koymasaydı Allah korusun belki biz bugün Suriye’den beter olacaktık. O sebeple mademki Devlet Bahçeli’nin bu iradesi, bu duruşunu, vatan ve millet sevdasını herkes takdir ediyor. O zaman bize de bir söz söyleme hakkı doğmuştur. Ülkücüler. 24 Haziran’da milletimizden destek istemektedir. FETÖ’cülere, PKK’lılara, PYD’lilere ve dayatmacılara karşı MHP’ye destek olma zamanı gelmiştir.” İfadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.