DOLAR 32,5426 % -0.04
EURO 35,0392 % 0.44
GRAM ALTIN 2.436,60 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,84 % 0,55
BITCOIN 63.504,71 -4.431
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kurtuluş ve Madalya’ Gecesi

Son Güncelleme :

15 Nisan 2015 - 11:08

/ kez okundu.
Kurtuluş ve Madalya’ Gecesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın geleneksel hale getirdiği ‘Kurtuluş ve Madalya’ Gecesi Ankara’da Bilkent Otel’de düzenlendi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birçok seçkin davetlinin katıldığı gecede Büyükşehir Belediyesi açtığı standlarda şehrimizin tanıtımına yönelik broşür, dergi, kitap gibi tanıtıcı yayınlar dağıtırken aynı zamanda Eski Maraş’ın resimleri sergilenerek davetlilerin ilgisine sunuldu.

Gecede açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Başkanı Mahmut Bayazıt, Kahramanmaraş’ın tarih yazan ve yazdıran bir şehir olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek Vakıf çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise vakfın çalışmalarıyla şehrimizin tanıtımına büyük katkılar sağladığını ifade ederek vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak Kahramanmaraş Halkı’na hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ve Kahramanmaraş halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu söyledi.

Vakfın geleneksel hale getirdiği ödül töreninde ise Vakfa ve Kahramanmaraş’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Mustafa Hakan Güvençer’e, Onursal Başkan Av. Abdulkadir Bayazıt; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ise Prof. Dr. Fikret Eren tarafından birer plaket takdim edildi.

ankara (4) ankara (5) ankara (6) ankara (7)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.