DOLAR 32,5852 % 0.16
EURO 35,0042 % -0.11
GRAM ALTIN 2.438,82 % 0,11
ÇEYREK A. 3.987,47 % 0,11
BITCOIN 64.650,16 1.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ksü’lü Öğrenciler Rock Müzikle Eğlendi

Son Güncelleme :

07 Nisan 2015 - 11:45

/ kez okundu.
Ksü’lü Öğrenciler Rock Müzikle Eğlendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ksü’lü Öğrenciler Rock Müzikle Eğlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ve KSÜ Radyo’nun organize ettiği konser öğrencileri derslerin stresinden bir müddette olsa uzaklaştırdı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ve KSÜ Radyo’nun organize ettiği konser öğrencileri derslerin stresinden bir müddette olsa uzaklaştırdı Kahramanmaraş Sütçü imam üniversitesi öğrencilerinin Avşar yerleşkesi Cahit Zarifoğlu konferans salonunu doldurması ve Kahramanmaraşlı Rock Müzik Sanatçısı Okan KÖLEBAY ve Rock ekibinin öğrencilere ve öğretim görevlilerine verdiği müzik ziyafetinde herkes eğlendi. Yaklaşık 2 saat süren konsere, Değerli Rektör Yardımcısı İsmail Bakan’ında katılması gözlerden kaçmadı. Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği ve 2005 yılından bu yana sadece konser etkinliklerinde yer alan, eski ve yeni neslin beğeniyle dinlediği Okan KÖLEBAY 2 yıl aradan sonra ki ilk konserini Sütçü imam üniversitesinde verdi. Konserden sonra bir açıklama da yapan KÖLEBAY: “Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, muhteşem bir konser oldu. Bu konserde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen zaman diliminde benzer etkinliklere katılacağız”. Bilindiği üzere KÖLEBAY Kahramanmaraş’ ta hem enstrüman satışlarının yapıldığı hem de enstrüman kurslarının verildiği Müzik Mağazası ve Eğitim Merkezinin sahipliğini yapmaktadır.

Ksü’lü Öğrenciler RockMüzikle Eğlendi

KSÜ’lü öğrenciler ise düzenlenen konserin muhteşem olduğunu dile getirerek bu konserde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

DSC_0724 DSC_0681 DSC_0684 DSC_0693 DSC_0701 DSC_0720

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.