DOLAR 32,5106 % 0.05
EURO 34,9548 % -0.21
GRAM ALTIN 2.440,76 % 0,19
ÇEYREK A. 3.990,65 % 0,19
BITCOIN 64.370,04 0.016
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Personeli, Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

09 Eylül 2016 - 15:38

/ kez okundu.
KSÜ Personeli, Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, akademik ve idari personel bir araya geldi.
Bayramlaşma töreni, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
Çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, tüm personel ve öğrencilerin Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramın Üniversitemiz mensuplarına, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Rektör Deveci, bayramların birlik, beraberliğe vesile olmasında ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesinde önemli bir yeri olduğunu vurguladı.
Nobel ödülü alan bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın “Bizi birbirimizden ayıran fark zekamız değil, çok çalışmamızdır.” sözünü hatırlatan Rektör Deveci, yeni eğitim-öğretim yılında daha fazla çalışmayı ve gayret etmeyi hedef haline getirerek ülkemize ve milletimize bilim adına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.
KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Kahveci ise Kurban Bayramı’nın gönül dünyamıza ve yaşamımıza katkılarına ilişkin bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından bayramlaşma merasimine geçilirken, merasime KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin yanı sıra Rektör Yardımcıları, Üniversite protokolü üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.