DOLAR 32,5815 % 0.28
EURO 35,0081 % 0.08
GRAM ALTIN 2.461,04 % 1,02
ÇEYREK A. 4.023,79 % 1,02
BITCOIN 64.506,26 0.902
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kritik MGK Toplantısı Sona Erdi

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 16:03

/ kez okundu.
Kritik MGK Toplantısı Sona Erdi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan kritik Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı (MGK) sona erdi.

Yapılan darbe girişiminin sonrasında atılacak adımların ele alındığı toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Yaveri Ali Yazıcı’nın tutuklanması üzerine, yerinin boş kalması dikkati çekti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’nin kalp krizi geçirmesi ardından göreve vekaleten atanan Korgeneral İbrahim Yaşar, Mendi’nin yerine toplantıya katıldı.
Toplantı, yaklaşık 4 saat 40 dakika sürdü.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, Salı günü yaptığı açıklamada bu toplantılarda önemli bir karar alınacağını söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı.

“Şu anda gayet güzel bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Hükümetimiz şu anda önemli bir hazırlığın içinde ve çarşamba günü inşallah Milli Güvenlik Kurulumuzu toplayacağız. Milli Güvenlik Kurulundan sonra da bir Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız ve Milli Güvenlik Kurulu ardından Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız. Şimdi burada açıklamayacağım.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.