DOLAR 32,3368 % 0.16
EURO 35,2111 % 0.05
GRAM ALTIN 2.246,92 % 0,15
ÇEYREK A. 3.673,72 % 0,15
BITCOIN 2.203.621 -2.434
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Köprü Tamam

Son Güncelleme :

16 Ekim 2019 - 6:09

/ kez okundu.
Köprü Tamam
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak köprü inşaatını tamamladı. Ekipler bağlantı yolunda düzenleme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçe merkezinden devlet hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla İmalı Deresi üzerine yaptığı köprünün bağlantı yoluna kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada: “Türkoğlu ilçe merkezinden devlet hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla İmalı Deresi üzerine yaptığımız köprünün bağlantı yollarına kendi tesislerimizde ürettiğimiz parkeleri döşemeye başladık. Bu kapsamda 2 bin metrekare kilit parke döşemesi yaparak yeni köprüyü ve yolu hemşerilerimizin kullanımına açacağız. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.