DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanlarını Kahramanmaraş’ta Toplayacak

Son Güncelleme :

22 Eylül 2016 - 13:31

/ kez okundu.
Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanlarını Kahramanmaraş’ta Toplayacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, il başkanlarını toplayacağıKahramanmaraş’taki hazırlıklar tamamlandı.

Kılıçdaroğlu ve parti kurmaylarının katılacağı 81 ilin il başkanları toplantısı Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta yapılacak. Yarın akşam kente gelecek olan Kılıçdaroğlu, bir gün sonra il başkanları toplantısına katılacak. Sandık çevre sorumlularıyla görüşeceği belirtilen Kılıçdaroğlu, ayrıca  Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret edecek.

CHP İl Başkanı Esat Şengül, siyasi partiler bakımından ilk defa Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek toplantı için hazırlıklarını tamamladıklarını ve heyecanlı olduklarını belirterek, şöyle dedi:

“Kahramanmaraş açısından çok önem verdiğimiz ve heyecan duyduğumuz bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bizim buradaki amacımız Kahramanmaraş’a hizmet etmek.Kahramanmaraş’taki farklı imajı daha olumlu yönde tanımlama ve düşündürebilmek adına 81 il başkanımızı Kahramanmaraş’ta topluyoruz. Bu tüm siyasi partiler göz önünde bulundurulduğunda Kahramanmaraş’ta bir ilk. Bu anlamda 81 il başkanımızı burada misafir etmekten, tüm hemşerilerimizin ne kadar misafirperver olduklarını onlara göstermek açısından çok önem verdiğimiz, heyecan duyduğumuz toplantıya organizasyon anlamında hazırız. Sadece misafirlerimizi bekliyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.