DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAYABAŞI’NIN TARİHİ KİMLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARCAĞIZ

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2015 - 9:59

/ kez okundu.
KAYABAŞI’NIN TARİHİ KİMLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARCAĞIZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kayabaşı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Okay, Kayabaşı mahallesinin tarihi kimliğini ön plana çıkaran çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Bulduğu her fırsatta bölgesini karış karış gezen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kayabaşı mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş’ın en eski mahallelerinden olan Kayabaşı mahallesinin tarihi dokusunun ön plana çıkarılması gerektiğini anlatan Başkan Okay, bunun için kendi üzerlerine düşeni yapacaklarını ve büyükşehir noktasında ise projelerin takipçisi olacaklarını anlattı.

Muhtarlık binasında gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinlerinin dertlerini tek tek dinleyen Başkan Okay, çözümü noktasında elinden geleni yapacağını belirti.

Vatandaşın taziye evi talebine, “Taziye evlerinin yapımı Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu bölgeye bir taziye evi yapılması için Büyükşehir Belediyemizle sizler adına görüşürüz” diye cevap veren Başkan Okay, mahallenin asfalt ve parke sorununda biran önce giderilmesi için görevlilere talimat verdi.

Yaklaşık bir saat süren sohbetin ardından vatandaşlarla boş alanlarda incelemelerde bulunan Başkan Okay, görüntü kirliliği oluşturan boş alanların temizlenerek mahalleye güzel bir görüntü kazandırılması için çalışma yapacaklarını belirtti.

NST_3774 NST_3732 NST_3759 NST_3766 NST_3771

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.