DOLAR 32,4511 % -0.12
EURO 34,7390 % -0.69
GRAM ALTIN 2.440,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.989,43 % 0,16
BITCOIN 64.051,87 -0.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KASKİ Yeniden Yapılandı

Son Güncelleme :

12 Nisan 2016 - 13:57

/ kez okundu.
KASKİ Yeniden Yapılandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Kurulduğu günden bu yana vatandaş odaklı çalışmalar yapan KASKİ Genel Müdürlüğümevcut performansını daha da artırmak için teşkilat şemasında değişiklik yaptı.

Yeni yapılanma hakkında açıklama yapan Genel Müdür Mustafa ALTUNOK, kurumumuzunverimliliğini daha da artırmak için ‘’Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ’untalimatlarıyla teşkilat yapımızda değişikliğe gittik.Genel Müdürlüğümüz1 Genel Müdür, 3 Genel Müdür Yardımcısı, 1 Teftiş Kurulu Başkanı, 1 Hukuk Müşaviri, 9 Daire Başkanı ve 30Şube Müdürü olarak yeni teşkilat şemamız onaylandı.Bu teşkilat şemasında ihtiyaç duyulan yeni birimler kurularak eksikliklerimiz giderildi. Benzer işleri yapan birimlerimizde birleştirildi. Böylelikle ilave bir istihdam yapmadan kurum iç dinamizmimizi daha da artırmış olduk. İnşallah bunun kurumumuza ve vatandaşımıza olumlu yansıması olacak.” dedi.

Daire Başkanlıklarında Değişiklik

Yeni Teşkilat Şemasında;  İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ile Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Dairesi Başkanlığı yerine Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanlığı kuruldu. Dolayısıyla içmesuyu ile kanal proje ve yapımları tek daire başkanlığınca yapılacak. İl genelindeki tüm tesislerimiz kurulan İşletmeler Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda olacak. KASKİ Genel Müdürlüğü kurulduğunda sadece Kahramanmaraş İçmesuyu Arıtma Tesisi bulunmaktaydı. Şimdi ise Pazarcık-Narlı, Türkoğlu-Kılılı ve Afşin Atıksu Arıtma Tesislerinin yapımı tamamlanarak işletmeye alındı. Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yapımı devam etmekte. Elbistan Atıksu Arıtma Tesisinin fizibilitesi tamamlanma aşamasında. Diğer ilçelerde ise atıksu arıtma tesisinin proje çalışmaları başlatılıyor. Bu işlerin yönetimi ve denetimi için Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Kuruldu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Kuruldu

KASKİ Genel Müdürlüğü’ nün yapmış olduğu faaliyetleri veya duyuruları afiş, broşür, basın-yayın veya sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara duyurmak, her türlü yayın aracılığıyla ulaşan talep ve şikayetleri almak ve neticelendirmek amacıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü kuruldu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.