DOLAR 32,5700 % 0.24
EURO 34,9811 % -0.02
GRAM ALTIN 2.449,73 % 0,55
ÇEYREK A. 4.005,31 % 0,55
BITCOIN 64.506,25 0.414
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Son Güncelleme :

29 Ekim 2015 - 13:51

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramıkutlandı

KAHRAMANMARAŞ’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 92’nci yıldönümü kutlamaları, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in makamında tebrikleri kabulü ile başladı. Trabzon Bulvarı’nda resmi geçit törenleri ile devam eden kutlamalara;Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Milletvekili Uğur Dilipak, MHPMilletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, askerler, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Tören aracı üzerinde halkı selamladıktan sonra konuşan Mustafa Hakan Güvençer, “Aziz coğrafyanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakli ile ve aynı zamanda bu idrakin bizlere kazandırdığı büyük kuvvet, gurur ve kararlılıkla yüreklerimizi, ellerimizi, seslerimizi birleştirdiğimiz bu kutlu günde Cumhuriyetimizin 92’nci yıldönümünde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın haklı onuruyla sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum? dedi.

Tören, öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları gösterisi ve geçit töreniyle sona erdi.

1 2 3 4

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.