DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
GRAM ALTIN 2.434,64 % -0,06
ÇEYREK A. 3.980,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’a Şehit Ateşi Düştü

Son Güncelleme :

12 Aralık 2016 - 6:26

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’a Şehit Ateşi Düştü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul’un Beşiktaş semtinde Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası çevik kuvvet polisinin olduğu noktada patlatılan bomba sonucunda 10 senedir İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlı İETT şoförü 4 çocuk babası Ahmet Dokuyucu şehit oldu.

10 senedir İstanbul’da yaşayan şehit Ahmet Dokuyucu’nun (38) şehadet haberi memleketi Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Elmalar Mahallesinde yaşayan ailesinin evine ateş gibi düştü. Ayakta durmakta zorlanan şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Oğlunun şehit haberini bir diğer oğlundan öğrenen şehit annesi Kıymet Dokuyucu, “Patlama oldu dediler. Çocuğum geldi babasıyla baktım ikisi de sapsarı olmuş ne oldu dedim. Anne ben İstanbul’a gidiyorum dedi. Hemen attım kendimi yere oğlum ne yapacaksın İstanbul’da dedim. Dedi anne ben gidiyorum. Sen evde kal. Uçağın bir tarafına ben de bineyim dedim. İzin vermedi sen evde kal anne deyip babasıyla İstanbul’a gitti. Oğlum, ciğerim Ahmet’im adı güzel kendi tatlı oğlum benim. Allah’ım kolaylık versin ne yapsın bu analar oğlum” diyerek ağıt yaktı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.