DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş tapu ve kadastro Müdürlüğünde covid 19 tedbirleri yeterli mi

Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 6:15

/ kez okundu.
Kahramanmaraş tapu ve kadastro Müdürlüğünde covid 19 tedbirleri yeterli mi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş tapu ve kadastro Müdürlüğünde covid 19 tedbirleri yeterli mi?
Bu müdürlükte covid 19 tedbirleri yeterli mi?
Burada İşler Durma Noktasına Geldi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 salgını koronavirüs ile mücadele devam ederken, ülke genelinde ve Kahramanmaraş’ta vaka sayılarında kritik oranda yükseliş yaşanıyor. Şehrimizde Covid 19 nedeniyle yaklaşık 15 çalışan memurunun virüse yakalanması nedeniyle Onikişubat Tapu ve Kadastro müdürlüğünde işler durma noktasına geldi.

“Böyle giderse yakında çalışacak memur kalmayacak”

Kahramanmaraş merkez Onikişubat ilçesinde görev yapan Tapu Ve Kadastro müdürü ve Yaklaşık 15 çalışanı corona’ya yakalanan ve tedavileri devam ettiği bilgisine ulaşan haber merkezimiz özellikle Onikişubat tapu kadastro dairesinde yeterli önlemlerin alınmadığı bilgisine ulaştı.

Koronavirüs Kamuda ve özel sektörde çalışanlar için büyük risk teşkil ediyor. Kahramanmaraş Tapu Ve Kadastro Müdürlüğünde Randevulu sistemi var mı? Özellikle Onikişubat Tapu Ve Kadastro müdürlüğündeki yaşanan yoğunluk nedeniyle hem çalışanlar hem de işlem yaptırmaya gelen vatandaşlar büyük risk altında.

“İşlemler durma noktasına geldi!”

Bu sıkıntı birçok kurumda mutlaka vardır ancak İstanbul’da istiklal caddesine dahi belli sayıda halkın girişi sınırlandırıldı. ‘Güneş balçıkla sıvanmaz’ 2019 yılına göre yaklaşık 430 bin nüfusa sahip olan Onikişubat ilçesinde Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğünde Acil önlem planı hayata geçirilmelidir. İllaki çalışanlardan birinin ölmesimi gerekiyor? Çalışan sayısının azalması göz önüne alınarak dönüşümlü çalışma ve sınırlı sayıda işlem yapılmaması halinde mülkiyet işlemleri ile ilgili büyük hatalar kaçınılmaz hale gelebileceği öngörülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.