DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İŞTE BAŞINA ÖDÜL KONULAN TERÖRİSTLER

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2016 - 15:14

/ kez okundu.
İŞTE BAŞINA ÖDÜL KONULAN TERÖRİSTLER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İçişleri Bakanlığı’nın ‘Arananlar’ listesinde yer alan ve Adıyaman kırsalında oldukları belirlenen 9 teröristin fotoğrafı yayınlandı.

Genişletilmiş Terörist Listesi Yayınlandı

Polis ve jandarma ekipleri tarafından yaklaşık 2 ay önce hazırlanarak yayınlanan 5 kişilik terörist listesi yenilenerek, 4 kişi daha ilave edildi. PKK/KCK terör örgütü mensuplarındanAdıyaman kırsalında oldukları tespit edilen 9 kişilik terörist grubun fotoğrafları afişe edildi. Otobüs durakları ve kent merkezindeki işlek caddelere asılan afişlerde, teröristlerin fotoğrafları ve isimleri yer alıyor.

İHBARCILARA ÖDÜL

PKK/KCK terör örgütü elemanı olan teröristler ile ilgili olarak hazırlatılan broşür ve afişler hem Türkçe hem de Kürtçe hazırlatıldı. Afiş ve broşürlerde, teröristleri görenlerin ihbar etmeleri istenirken, ihbarların ‘Alo terör ihbar hattı 140’ ile 155 polis ve 156 Jandarmatelefon hatları ile internet veya yazılı olarak yapılabilecekleri belirtiliyor. Teröristleri ihbar edenlere ödül verilecek. İhbarcıların kimlik bilgileri devlet sırrı olarak gizli tutulacak.

ÖDÜL 1 MİLYON İLE 300 BİN TL

Afişte yer alan Kahramanmaraş doğumlu (Renas) kod adlı Veli Temirci için 1 milyon TL,Kahramanmaraş doğumlu (Nurhak Elbistan) kod adlı Fırat Berkpınar’a 300 bin TL, Bitlisdoğumlu (Ali Norşin) kad adlı Şefik Körman’a 300 bin TL, Adıyaman doğumlu (Bezar Elçi) kod adlı Abuzer Arıca için 300 bin TL, Diyarbakır doğumlu (Mazlum Amed) kod adlı Sinan Donat için 300 bin TL ödül verilecek.

Listeye daha sonradan eklenen Adıyaman doğumlu (Bager) kod adlı Gaffari Yorulmaz,Adıyaman Çelikhan doğumlu (Zülfikar) kod adlı Yusuf Tunç, Adıyaman Gerger doğumlu (Soreş Semsur) kod adlı Murat Özdemir, Adıyaman Gerger doğumlu (Mervan) kod adlı Mehmet Akcan için ise Adıyaman Valiliği ödül vereceğini açıkladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.