DOLAR 32,5854 % 0.21
EURO 34,8346 % 0.48
GRAM ALTIN 2.412,48 % -0,84
ÇEYREK A. 3.944,40 % -0,84
BITCOIN 66.014,36 0.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İsmail BOZDOĞAN Kuzey İlçelerinin Nabzını Yokladı

Son Güncelleme :

25 Aralık 2015 - 10:25

/ kez okundu.
İsmail BOZDOĞAN Kuzey İlçelerinin Nabzını Yokladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP  Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na adaylık için şu ana kadar iki isim aday olduğunu resmen açıkladı. Mevcut İl Başkanı Esat Şengül ve Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş  , İl Başkanlığı’na aday olduklarını açıklayan iki isim olarak delegelerle buluşmaya devam ediyorlar.

Mevcut İl Başkanı  Esat Şengül, göreve geldiği günden bu yana ortaya koyduğu “ılımlı” ve “uzlaşmacı” tarafıyla CHP delegelerinin sempatisini kazanmıştı Ancak 7 Haziran ve  1 Kasım Seçimlerinde CHP’nin Kahramanmaraş’ta Milletvekili Çıkaramadı Delegeler Yarın Kongrede Kimi seçecek Merakla beklen bir şey oldu  .

Diğer Bir isim İse Ünal Ateş’i başkanlık yarışında “favori” olarak gösteren bazı delegeler, CHP’nin  Kahramanmaraş’ta Ünal Ateş ile Birlikte ile ayağa kalkacağına  işaret ederlerken, ” Yarın Yapılacak olan Kongre ile Birlikte İl Başkanı kesinlik Kazanacak herkes de rahat bir nefes Alacak.

şimdi gündem yine CHP mi diyeceksiniz? Evet, gündem yine CHP. Çoğu okurum bilindiği üzere  Kahramanmaraş genelinde parti ayrımı yapmaksızın yazılarımı yazar, çizer okurlarımı memnun etmeye çalışırım. İşte o nedenle 26 Aralık’ta yapılacak olan CHP İl Kongresi için detaylı bir şekilde bilgiler aldım. Yeni seçilecek İl Başkanı da şimdiden belli ama ben yine de sessiz kalmayı yeğliyorum. Herhalde bir şeyler anlatmaya çalışmışımdır.

ATEŞ FAKTÖRÜ AĞIR BASIYOR

Sevgili okurlarım gazetecilikte bazı meslekler gibi zor ve zevkli bir meslektir. Ama ben doğruları yazıp kim şanslı ise o aday kazansın düşüncesinde olan birisiyim. Şimdilik CHP İl Başkan Adaylığı için sadece 2 aday var . Ama  Kahramanmaraş il merkezinde, il ve ilçelerde yine ayrıca  Ekinözü ,Afşin,Onikişubat, Elbistan, Dulkadiroğlu , Pazarcık ,Türkoğlu  , Nurhak ve Çağlayancerit  İlçesinde Bazı isimler , Ünal Ateş’in destekçileri olduğu söyleniyor.

Sevgili okurlarım dün Kuzey ilçelerin nabzını Tutmaya gittim Elbistan,Ekinözü,Afşin, Nurhak ve  Göksun ilçelerinde  Partililerle görüştüm bazı partililerinde yeni il Başkanına İhtiyaç olduğunu söylüyorlar.  Kahramanmaraş’ın Merkez  ilçeleri başta olmak üzere birçok büyük ilçeler kararlarını vermiş durumdalar. Yine de bazı parti üst düzey yetkilileri ise gizli kutu olduklarını gösteriyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Eski 2 dönem Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Durdu Özbolat , Milletvekili adayları Mustafa Gedik,Fatih Vicdan,Emre Kazancı Gibi Önemli isimler Ünal Ateş’in Destekçisi olduğu söyleniyor  Bilindiği üzere Emre Kazancı Geçen dönemde İl Başkan Adayı iken Durdu Özbolat Kendisin  Karşısında olan 1 Oyla kayıp etmesine sebep olan bir isimdi .

Bu İsimler Mevcut İl Başkanı Esat Şengül’ün Başarısız olduğunu ve 2 Seçim Üst Üste seçim Kayıp etmesine sebep olduklarını ifade ediyorlar.

26  Aralık  Cumartesi günü yapılacak olan CHP İl Kongresi seçimleri nasıl olur diye sordum Partinin Önemli isimlerinden birisine . CHP’nin deneyimli siyasetçisi cevap olarak: Elbette herkesin kendine göre destek verdiği bir aday olur. Biz de Ünal Ateş Kardeşimizi desteklediğimizi açıkladık Ünal Beyle birlikte Her gün ilçe ilçe dolaşıp partililerle görüşüyoruz  ve olumlu yanıt alıyoruz, her şeyin hayırlısı diyoruz dedi.

Cumartesi günü yapılacak olan seçimde yine gruplaşmaların olduğunu Görüyorum  . Kazanan kim olursa CHP’ye hayırlı olsun .

Cumhuriyet Halk Partisi  Kahramanmaraşlı vatandaşlardan tarihi boyunca görmediği en büyük darbeyi 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimlerinde oldu  Fakat bu duruma rağmen, CHP  Kahramanmaraş İl Teşkilatı, CHP tabanının beklentilerine cevap veremiyor diye düşünüyorum .

CHP’de adeta bir devrim niteliğini taşıyan Ünal Ateş CHP üyelerine mesaj verdi.Ateş , mesajında “Artık bundan sonra CHP’de halk konuşacak, halkın dediği olacaktır. Bu devrimi parti tabanıyla başardık, bundan sonra da parti tabanının dediği olacaktır. Parti tabanının sesiyim, halkçıyım, halkın adamıyım kimsenin adamı değilim , CHP’liyim” dedi.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.