DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İKİ GÜZEL İNSAN KİTAP KAFE’DE

Son Güncelleme :

01 Haziran 2015 - 12:49

/ kez okundu.
İKİ GÜZEL İNSAN KİTAP KAFE’DE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği yedi güzel adamdan ikisi Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe’yi ziyaret ederek sevenleriyle buluştu.

Önceki hafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen toplu açılış töreniyle hizmete açılan Dulkadiroğlu Belediyesi Kitap Kafe’de ünlü Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören sevenleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar’ın da katıldığı bu anlamlı etkinlikte konuşan Üstat Nuri Pakdil, Kahramanmaraş gibi önemli bir kültür şehrine böyle anlamlı bir eser kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi’ne teşekkür etti. Pakdil, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’ta ve özellikle de bu Kitap Kafe’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu güzel yeri yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Bir diğer usta kalem Rasim Özdenören’de hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek düşüncelerini şu şekilde ifade etti:  “Bu güzel Kitap Kafe’yi Kahramanmaraş’a kazandıran Dulkadiroğlu Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta okuma bilincinin daha da geliştiğinin bu güzel eser bir örneğidir. Zaten Kahramanmaraşlılar okumayı seviyor. Bu güzel eserin açılması bu duygu ve bu kanaatimizi pekiştirmiş oldu. Belediye başkanımızın hizmetlerinin devamını diliyorum.”

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’da duygu ve düşüncelerini paylaşarak şunları dedi: “Öncelikle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati bey kardeşime çok teşekkür ediyorum. Güzel bir tevafuk oldu. Hem Nuri Pakdil ağabeyimizin hem de Rasim Özdenören ağabeyimizin burada olmaları bizleri son derece sevindirdi.”

DULKADİROĞLU ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe ve Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nın çok önemli eserler olduğunu ifade eden Grup Başkanvekili Ünal, sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Dulkadiroğlu’nda iki güzel şeyler oluyor. Bir tanesi bu Kitap Kafeler, bir diğeri ise Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı. Belediye Başkanımız Kitap Kafelerin sayısını artıracağını belirtti. Aynı zamanda Geleneksel Çocuk Oyunları parkında babalar çocuklarıyla çocukluklarında oynadıkları oyunları oynayacaklar. Dulkadiroğlu’nda ve Kahramanmaraş’ta çok güzel şeyler oluyor. Bunun için ben Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay beye teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu işte katkıları olduğunu biliyorum. Ona da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

İKİ GÜZEL İNSANI AĞIRLADIK
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar ise şu düşünceleri paylaştı: “Dulkadiroğlu Belediyemizin şehrimize kazandırdığı bu güzel eserde bugün iki güzel insanı ağırlıyoruz. Onlarla burada olmaktan duyduğum gururu dile getirmek istiyorum. Tekrardan bu güzel eseri Dulkadiroğlu’na ve Kahramanmaraş’a kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum.

KİTAP KAFE’NİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Kahramanmaraş halkı tarafından da çok sevilen Kitap Kafe’den üç ayrı bölgeye daha kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Okay’da düşüncelerini paylaştı.

Kültürel anlamda çok önemli faaliyetler yaptıklarının altını çizen Başkan Okay, aynı zamanda kültürel eserler kazandırmak için de yoğun mesai harcadıklarını belirterek Kitap Kafe hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Cumhurbaşkanımızın açılış programında törenle açılışını gerçekleştirdiği eserlerden biri olan Kitap Kafemizi bugün çok değerli isimlerle ziyaret etme şansı bulduk. Rasim Özdenören ve Nuri Pakdil üstadlarımızın yanı sıra, Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal bey ve Milletvekilimiz Sevde Bayazıt Kaçar hanımefendiyi burada ağırladık. Hem kitap okuma etkinliği düzenleyerek vatandaşlarımızı da bu güzel insanlarla buluşturmuş olduk. İnşallah maksadımız hasıl olur. İnsanlar burada dinlenir ve hoş vakit geçirirken de kitaplarını okurlar. Ayrıca Kitap Kafemizin bahçesinde sesli bir bankımız mevcut. Burada insanlar oturarak değerli şairlerimizin şiirlerini dinleyebilirler.”

Son olarak konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, şunları kaydetti:  ” Dulkadiroğlu Belediyemizin hizmete açtığı güzel eseri inceledik ve çalışmalarından dolayı belediyemizi bir kez daha takdir ettik. İki güzel insanı da buraya davet ederek önemli bir faaliyet gerçekleştiren belediyemize bu anlamlı hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Konuşmacıların yanı sıra programa Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören’in Kitap Kafe’yi gezmesiyle sona erdi.

NST_7649 NST_7674 NST_7444 NST_7476 NST_7481 NST_7580

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.