DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayati Bakdur Büyük Birlik Partisi İl Başkanı

Son Güncelleme :

26 Ocak 2015 - 9:25

/ kez okundu.
Hayati Bakdur Büyük Birlik Partisi İl Başkanı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BBP Türk milletinin tarihi, milli,kültürel köklerinden beslenen milli,sivil,İslami katılımcı bir siyasi harekettir.Türkiye yirmi sene önce vesayet dışı bir alternatifi aklından bile geçiremezken Türk siyasi hayatında ilk kez BBP ve onun Merhum Şehit lideri Muhsin YAZICIOĞLU sivil siyasetin diyalektiğini ortaya koyan bir lider olmuştur.Biz Türkiyenin tarihi kökleriyle barışmasının ve misyonuna sahip çıkmasının çabasında olduk.Eğer peşin siyasi kazanımlar arzusunda olsaydık şimdi BBP başka yerlerde de olabilirdi.Ama biz parti menfaatlerini değil ülke menfaatlerini esas aldık almaya da devam edeceğiz.

Türkiye vesayete teslim olmuşken tek Anadolu sesi Muhsin Başkan sesiydi” NAMLUSUNU MİLLETİNE ÇEVİRMİŞ BİR ORDUYA ASLA SELAM DURMAM” DİYEN DAVA ADAMI MUHSİN BAŞKANIN DURUŞU BİR İHTİLALİ ÖNLEMİŞ TÜRK MİLLETİNE BİR DEMOKRASİ BAĞIŞLAMIŞTIR.

Muhsin başkanın şehadetinden sonrada BBP yine her türlü vesayete karşı durmaya devam etti devam etmektedir. Devletin ve milletin üstündeki her türlü vesayete karşı duruşumuz asla değişmeyecektir. Ordu vesayetine ne kadar karşı isek, Herhangi bir grubun ve cemaatin vesayetinede o kadar karşıyız. Yargı vesayetine ne kadar karşı isek devletin ve milletin üstündeki parti vesayetinede o kadar karşıyız.

Biz her türlü ayrımcılığa karşı birlikten yana bir siyasi hareketiz. Başkanın “benim bir hayalim var  başörtülüyle başı açığın birlikte huzurla yaşadığı, alevisi, sünnisi, türkü, kürdü aynı huzuru paylaşan bir ülke hayalim var” çağrısı birlikte yaşamanın manifestosudur. Yine aynı konuşmada BEN TÜRKÜM TÜRK ESİR OLMAZ,BEN TÜRKÜM TÜRK EZANSIZ OLMAZ,BEN TÜRKÜM TÜRK BAYRAKSIZ OLMAZ” İFADELERİ BUGÜN ÜZERİNDE OYUNLAR OLDUĞUNU SEZDİĞİMİZ KUTSALLARIMIZIN DA MİHENK TAŞLARINI İÇERİYORDU.

SAYIN BASIN MENSUPLARI BİZ BİR FİKİR HAREKETİYİZ,BİZ BİR MİLLİ REFLKES TAŞIYORUZ BU SEBEPLE OY YÜZDESİYLE ÖLÇÜLMEYECEK ÖZGÜL AĞIRLIĞIN SAHİBİ OLDUĞUMUZU BİZ DE BİLİYORUZ MİLLET DE BİLİYOR.BEN MERHUM GENEL BAŞKANIMIZI YAD EDEREK TÜM ÜLKEMİZİ BİR BÜYÜK BİRLİĞE ÇAĞIRIYORUM VE TÜM MEŞREPLERİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN AYNI KİLİMİN DESENLERİ OLARAK GÖRÜYORUM.

DSC_0767 DSC_0747 DSC_0755 DSC_0760 DSC_0761 DSC_0762

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.