DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gürz; Yolsuzlukların Hesabı Sorulacak

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 6:34

/ kez okundu.
Gürz; Yolsuzlukların Hesabı Sorulacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz; “MHP; yoksulların, işsizlerin, mazlumların ve kimsesizlerin ümit kapısıdır. MHP İktidarında yokluk bitecek, yolsuzlukların hesabı sorulacak” dedi.

 

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Adem Gürz, Milliyetçi Hareketin adım adım iktidara yürüdüğünü, Türkiye’nin MHP iktidarı ile refah ve mutlu günlere kavuşacağını söyledi.

Sosyal Yardım Fonlarından yapılan yardımların, siyaset malzemesi olarak kullanılmaması gerektiğini vurgulayarak iktidara yüklenen Gürz; “Bu gün devletin kurumu olan, milletin vergisiyle dar gelirli vatandaşlara yardım etmek amaçlı kurulan,  Sosyal Yardım Kurumlarından dağıtılan yardımların AKP’nin cebinden yapıldığı imajı yaratılıyor.

Yapılan yardımların başında mutlaka bir AKP’liyi görevlendirerek “AKP olmazsa bu yardımları alamazsınız” düşüncesi hâkim kılınmaya çalışılıyor. Bu ne vicdana sığar nede İslamiyet’e.

İşte AKP kurulduğu günden bu yana milleti kandırarak, vicdanını sömürerek ayakta kalmaya çalışıyor.

Yapılan yardımlar, asla AKP’nin kasasından değil, bunu bütün halkımız bilsin.

Baskı uygulayarak, yapılan üç kuruşluk yardımları fakirin fukaranın gözüne sokarak, insanımızı rencide ediyorlar.

MHP İktidara geldiğinde bu yardımlar fazlasıyla artacak ve dinimizin emrettiği şekilde insanımız rencide edilmeden yardımlar sahiplerine ulaşacak.

Biz sadaka toplumu değil, üreten bir toplum yaratacağız. Fakiri, mazlumu korumak gözetmek devletin vazifesidir.

İşte bu yüzden halkımız bunlara kanmasın. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Alın paketi, sandıkta basın tokatı” dedi.

Gürz; “Bizim yolumuzda haram yoktur, kul ve yetim hakkına el uzatma yoktur, al bayrağımıza ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.