DOLAR 32,5947 % 0.36
EURO 34,8625 % 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 % 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 % 0,36
BITCOIN 2.137.953 4.637
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gökşen, Cesur FM’ye Konuk Oldu

Son Güncelleme :

17 Mart 2015 - 15:14

/ kez okundu.
Gökşen, Cesur FM’ye Konuk Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı dr. Gökhan Gökşen, 96.6 frekansıyla yayın yapan kentin A kalitesi Cesur FM’ye konuk oldu.

 

Şahsıma Gösterilen İlginin Farkındayım

 

Ak parti hükümetinin sağlıkta devrim yaptığını belirten Gökşen; “ Bugün herhangi bir vatandaşımız çok büyük bir rahatlıkla istediği hastaneye gidip istediği hak ettiği tedaviyi en üst düzeyde alabiliyor.” Dedi.

Cesur FM genel yayın yönetmeni Serkan Ercüment Kuzu’nun sorularını da yanıtlayan Gökşen konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kahramanmaraş’ta gittiğimiz yerlerde ilçelerde şahsıma karşı desteklerini, dualarını esirgemeyen herkese ayrı ayrı en içten duygularımla teşekkür ederim. Siyaseti ben onların vermiş olduğu desteklerle yapıyorum. Biz derdimizi anlatacak bir kişi arıyoruz diyorlar bana verilen desteklerin temelinde bu var.  Biz size rahatlıkla derdimizi anlatırız sizden bu memleketin içindensiniz bu memleketin sorunlarını biliyorsunuz diyorlar.  Benden beklenen şey Kahramanmaraş’ta bu güne kadar siyasette layıkıyla temsil edilemedim diyen kesimlerin sesi olmak.  Vatandaş işçisiyle, esnafıyla, memuru ile Kahramanmaraş’ta bugüne kadar bir şeyle yapmaya çalışan bu alanlarda görev yapan insanlarla ya da bireysel olarak ben bu memlekete bir şeyler yapmak istiyorum diyen insanlar büyük bir çoğunlukla bize destek veriyorlar.  Bende bu verilen desteklerin samimiyetine ve işten olduklarına inancımla siyasette kararlılıkla devam ediyorum. Spor kulüplerinin başında engellilerle birlikte yaptığımız çalışmaların içerisindeyiz. Stratejik düşünce topluluğunda yaptığımız çalıştaylar var. Biz Kahramanmaraş’ta sivil toplum kuruluşlarında öneren konumunda değil bu önerileri siyasete taşıyacak konuma gele bilmek için çıktık. Bugün herhangi bir vatandaşımız çok büyük bir rahatlıkla istediği hastaneye gidip istediği hak ettiği tedaviyi en üst düzeyde alabiliyor. Eğitimle ilgili eskiden okul zamanı geldiğinde kırtasiye kapılarında kuyruk oluşurdu. Kahramanmaraş’ta bir dönem 70 tane çocuğun okuduğu sınıflar biliyorum.  Şuanda her sınıfta ortalama 30 civarında öğrenciler hizmet almakta. Evde sağlık hizmetleri başladı. Kahramanmaraş’ta da katma değeri yüksek ürünlerin yüksek sektörleri getirilmesi gerekiyor ki toplumsal refahımız daha da iyi olsun. 2023’te gayri safi milli hasılanın mevcudun 2 katına 3 katına çıkartılması planlanmakta. Kahramanmaraş’ta çalışan işçilerimizin daha yüksek maaşlar almalarını sağlamalıyız.” Diye belirtti.

DSC_0016 DSC_0017 DSC_0019 DSC_0023

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.