DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EYLEM ÇAĞRAŞ CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Son Güncelleme :

25 Şubat 2015 - 10:22

/ kez okundu.
EYLEM ÇAĞRAŞ CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İktidara geleceklerini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisinde aday adaylık başvuruları sürerken, bu zincire eklenen son halka Av. Eylem Çağraş oldu.

Parti binasındaki aday adaylık başvurusuna çok sayıda vatandaş ilgi gösterirken, CHP Milletvekili aday adayı Eylam Çağraş’ın yanında eşi Dr. Özgür Çağraş, kızları Berrak ve Irmak da annelerinin mutluluğuna tanıklık ettiler, ortak oldular.

Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Esat Şengül, kötünün örnek alınamayacağını belirterek, AK Parti’yi kıyasıya eleştirdi, CHP iktidarından söz ederek, projeleri tanıtmak ve anlatmak için kapı kapı gezeceklerini söyledi.

Bu projelerin içinde mazot fiyatının düşürülmesi, işsizlere iş kapısı, tarımı ayakta tutacak ve çiftçilerin yüzünü güldürecek projeler ağırlık kazanırken, Başkan Esat Şengül, “CHP iktidara yürüyor. Haziran sonrasında halkın iktidarı iş başına geçecek, genel başkanımız Kılıçdaroğlu da başbakan olacaktır!” dedi, bugüne kadar 25 aday adayının milletvekilliği için başvurduğunu kaydetti, tüm partili arkadaşlarının özverili çalışması ile genel seçimlerde en az 2 milletvekilini meclise göndermeyi amaçladıklarının altını çizdi.

DSCF1339

EN BÜYÜK DESTEKÇİM, AİLEM, TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Av. Eylem Çağraş ise, önce özgeçmişinden kısa kesitler aktardı, sonra da kendisini yalnız bırakmayan dostlarına ve ailesine teşekkür etti, arkasından da neden aday adayı olduğunu açıklayan konuşmasına geçti.

Çağraş, “Genel Başkanımız göreve geldiği günden beri kadınları siyasete davet ediyor ve siyasette kadın elinin değmesini istiyor. Biz kadınlara her platformda çağrıda bulunuyor idi. Öncelikle genel başkanımızın çağrısının ne kadar haklı olduğunu, bu günleri yaşadıkça daha iyi anladım.

Bir anne olarak gözlerimi kapadığımda, gelecekte çocuklarımızın nelere maruz kalacağını düşününce, çocuklarımıza nasıl bir ülke hazırlandığını hayal ettikçe dehşete düştüm. Ben bir anneyim, gelecekle ilgili çocuklarımızla ilgili korkularım var, işte sadece korkmayıp, artık herkesin bu geldiğimiz noktada elini taşın altına koyması gerekliliğini düşündüğüm için aday adayı oldum” dedi.

EMEK SÖMÜRÜSÜ SON BULSUN DİYE ADAY ADAYI OLDUM.

Düzgün Türkçesi, rahata anlatımı ile konuşmasını sürdüren Çağraş,niçin aday adayı olduğunu şu cümlelerle sürdürdü: “Emek sömürüsü son bulsun diye, çocuklarımız ekmek almaya giderken öldürülmesin diye, gençlerimiz barışçıl gösterilerde dövülmesin, can vermesin diye, kadına şiddet son bulsun diye,  40 yıl önceki tüpgaz kuyruklarını diline dolayanlar bu halkı 300 lira için 5 saat banka kuyruğunda bekletmesin diye, evine ekmek götüremeyen babaların acısı dinsin diye, çocuklar yatağa aç girmesin diye, bu ülkenin kaynakları hakça bölüşülsün diye, hukuksuzluğun adam kayırma son bulsun diye, çocuklarımızın geleceği çalınmasın diye, hırsızlar, arsızlar ve yüzsüzler hak ettiği cezayı alsınlar diye, bu şehirde yaşayan biri ve bu şehrin sorunlarını bilen birisi olarak bu şehrin caddelerinden geçen suyunu içen trafik çilesini çekene ve ailesinin mezarları bu şehirde olan bir Kahramanmaraşlı olarak sıkıntılarımıza çözüm üretelim diye, şehrimize hizmet gelsin diye, hizmet alamayanların yoksulların, garibanların isteklerini haykırmak için, Kahramanmaraş için Kahramanmaraşlı için aday adayı oldum” diye konuştu.

İLÇELERİMİZ İÇİN ADAY ADAYI OLDUM!

Unutulmuş, hizmet alamayan Nurhak için, işsizliğin başkenti Çağlayancerit için, altyapısız, üst yapısız Türkoğlu için, zorla gasp edilen Pazarcık için, zehir soluyan Elbistan için, yolu bitmeyen Göksun için, unutulmuş Ekinözü için, onca güzelliği değerlendirilemeyen Andırın için, kansere mahkûm edilen Afşin için ve büyükşehir diye avutulan, gerçekte sadece büyük bir köy olan hizmet, yatırım alamayan Kahramanmaraş için aday adayı olduğunu işaret edenÇağraş, sözlerinin sonunda şunları söyledi;

“Sizlere söz veriyorum. Örgütümün emrinde olacağım, örgütümün kararlarının dışında asla hareket etmeyeceğim, örgüt her şeyin üzerindedir çünkü. Söz veriyorum, ülkem, şehrim, partim ve tabi ki en kutsal varlık halkım için çalışacağım. Söz veriyorum, bir ayağım her zaman Kahramanmaraş’ta olacak, söz veriyorum ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağım. Ve söz veriyorum listeye girsem de, girmesem de kaçıncı sırada olursam olayım, 7 Haziran seçimler bitine kadar tüm gücümle örgütümün emrinde, 1. sıra adayı gibi çalışacağım”

Konuşmasının sonunda salonda bulunan herkese teşekkür etti, kararının kendisine ve partisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.