DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eroğlu, Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

07 Mart 2015 - 14:07

/ kez okundu.
Eroğlu, Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Paralel diye bir takım ihanet oyunlarıylaTürkiye’nin önü kesilmeye çalışılıyor ama milletimizin feraseti teşkilatımızın gayreti sayesinde engelleri aşa aşa bugünlere kadar geldik. Bunların en son ümitleri 2015 seçimleridir” dedi.

Eroğlu, partisinin il başkanlığını ziyaretinde, AK Parti’nin kalesi Kahramanmaraş’ı başarılarından dolayı tebrik ettiğini belirtti.

Türkiye’de bulunan siyasi istikrarı özellikle Kahramanmaraş’a ve diğer illere borçlu olduklarını belirten Eroğlu, kentin bütün seçimlerde en yüksek oyu partisine vererek kendine yakışanı gösterdiğini kaydetti.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

“Bu seçimler Türkiye’nin dönüm noktasıdır. Çünkü ülkemiz gelişiyor ve kalkınıyor. Ülkemizin kalkınmasının ve gelişmesinin önünü kesmek için çok oyunlar tezgahlanıyor.Türkiye’nin gelişmesinden korkan bazı ülkeler var. Bu yüzden çeşitli planlar uygulamaya kalkıyorlar. Bazen partiyi kapatma şeklinde bazen muhtıra şeklinde bazen de gezi gibi hadiselerle önümüz kesilmeye çalışılıyor. Paralel diye bir takım ihanet oyunlarıylaTürkiye’nin önü kesilmeye çalışılıyor ama milletimizin feraseti teşkilatlarımızın gayreti sayesinde engelleri aşa aşa bugünlere kadar geldik. Bunların en son ümitleri 2015 seçimleridir.”

Eroğlu, AK Parti teşkilatlarının gece gündüz çalışarak, ihanet edenlerin heveslerini kursaklarında koyacağını, buna yürekten inandığını söyledi.

İslam aleminin ümit kapısının Türkiye olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, “Aslan düştüğü yerden kalkar, Allah nasip ederse biz dimdik ayakta duracağız. Hedeflerimizi yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

Muhalefette mecal ve derman olmadığını, ancak kendi meseleleriyle uğraştıklarına dikkati çeken Eroğlu, şöyle konuştu:

“Onların yapacağı bir şey yok. Bırakın muhalefet milletvekilini onların genel başkanları veya genel müdürlerinin dahi Kahramanmaraş’a bir çivi çakma şansı yok.Kahramanmaraş’ta yapılan bu eserleri biz ortaya koyduk. Bu zamana kadar 11,5 milyar TL yatırım yapılmış. Belediyelerimiz destan yazıyor. İnşallah bu hizmetlerin devam açısından ve Yeni Türkiye’nin gelecekte dünyaya mühür vuracak küresel büyük güç olacak Türkiye için 7 Haziran seçimlerine hep birlikte çalışacağız, gayret edeceğiz.”

Kahramanmaraş’ın en az 7 milletvekiliyle mecliste temsil edilmesi gerektiğini dile getiren Eroğlu, her seçimde başarıyı göğüsleyen kentin bunu da başaracağına inandığını kaydetti.

Eroğlu, Kahramanmaraş’ta 2015 ve 2017 yılları arasını Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın hamle yılı ilan etti.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ise kentte partinin başarı çıtasını yükseltmek için çaba gösterdiklerini, 7 Haziran’da en az 7 milletvekili çıkarmak için teşkilatlarının gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da katıldığı ziyarette, İl Başkanı Doğan Eroğlu’na kente özgü bakır tepsi hediye etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.