DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ : ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Son Güncelleme :

03 Eylül 2016 - 15:07

/ kez okundu.
ERKOÇ : ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Hakkari, Van ve Diyarbakır’da meydana gelen saldırılarda şehit olan 12 askerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Şehit ateşinin birisinin de Kahramanmaraş’a düştüğünü hatırlatan Başkan Erkoç: “Bu sabah saatlerinde Hakkari’nin Çukurca İlçesinde şehit olan hemşehrimiz Uzm. Çvş. Hamza Yenigül ve diğer şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Güçlü ve Yeni Türkiye’mizin yükselişini hazmedemeyen şer odakları, bu yükselişi engellemek adına haince ve kalleşte saldırılarla, vatanlarını canları pahasına da olsa korumak azminde olan askerlerimize saldırmaktalar ve onları şehit etmekteler.

Asıl amaçları güzel ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen şer odakları, hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklar. Güçlü Türkiye’miz çıktığı bu kutlu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Hakkari, Van ve Diyarbakır’da hain terör örgütü tarafından şehit edilen kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyor, yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.