DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
GRAM ALTIN 2.443,36 % 0,29
ÇEYREK A. 3.994,89 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Erken Seçime CHP’den İlk Tepki!

Son Güncelleme :

19 Nisan 2018 - 15:12

/ kez okundu.
Erken Seçime CHP’den İlk Tepki!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlığı tarafından parti binasında basın toplantısı yapıldı.

Toplantı da konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erden Kılıç, “Biz CHP olarak genel başkanımızda dediği gibi biz hiçbir zaman sandıktan korkmadık. Ohal ile ülke yönetilmesine karşı durduk. Biz yine durmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“CHP Her Zaman Seçime Hazırdır”

2018 yılının demokrasi yılı olacağını belirten Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Vatandaşlara zulmedenlerin karşısında olacağız. Yılmayacağız, korkmayacağız. Hodri medyan diyoruz, biz seçime hazırız. Biz seçimler için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhuriyetin kazanımları yok ediliyor. Cumhuriyetin değerleri bir bir satılıyor. Ülkemizde çok ciddi bir ekonomik kriz var. Bu çocuklarımızın geleceğinin şekilleneceği bir seçimdir.”

“ Müjdeler Olsun, 7 Uyurlardan Kurtuluyoruz”

Ak Partiyi 2002 model bir araca benzeten Parti Meclis Üyesi ve milletvekili aday adayı Ali Öztunç ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu seçimin milletimize hayırlı uğurlu olmasının diliyorum. Umarız bu seçim bir başlangıcın miladı olur. Her seçimin farklı havası olmuştur. Ben Ak Partiyi 2002 model bir araca benzetiyorum. 16 yaşındaki ak partiyi değiştirmenin zamanı gelmiştir.

Haksızlıkların olmadığı kötü sözlerin söylemediği bir seçim olmasını diliyoruz. Vatandaşların ekonomik sıkıntıları büyük. Biz erken seçimi ön görmüştük. Hazırlıklarımızı bu yönde yapmıştık. Ben müjdeyi vermek istiyoruz. Şehrimizdeki 7 uyur milletvekilinde kurtuluyoruz. Seçim kararına hodri meydan diyoruz.”

“Ön Seçim Olmayacak”

Milletvekili adayını ön seçimle belirleme konusunda konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül, “ Adaylarımızın ön seçim ile belirlenme konusunda takvim buna uygun değil. Adaylarımız ön seçim ile belirlenmeyecek.” diye konuştu.

Programa CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş,  CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ejder İşlek, il kadın kolları başkanı Füsun Zabun, il başkan yardımcısı Ali Zabun ve parti üyeleri katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.