DOLAR 32,3368 % 0.16
EURO 35,2111 % 0.05
GRAM ALTIN 2.246,92 % 0,15
ÇEYREK A. 3.673,72 % 0,15
BITCOIN 2.203.621 -2.434
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Erdoğan’dan Erkoç’a Goree Talimatı

Son Güncelleme :

24 Şubat 2018 - 15:28

/ kez okundu.
Erdoğan’dan Erkoç’a Goree Talimatı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, Afrin Harekatı’yla ilgili olarak, ‘Reis ibizi Afrin’e götür’ sloganları üzerine, “Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı’na talimatta bulunarak, “Bu gençlerimizi Senegal’e Goree Adası’na götürecek, nasıl bir insanlık dışı pazar kurulduğunu orada bizzat görme imkanı bulacaklar.” diye konuştu.

Sevgili gençlerle ilgili belediyemize bir talimatım var. Senegal’deki Goree Adası’nın dili olsa da ah bu sömürge dönemini bir anlatsa. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı bu gençlerimizi Senegal’e Goree Adası’na götürecek, nasıl bir insanlık dışı pazar kurulduğunu orada bizzat görme imkanı bulacaklar.

Erdoğan’ın açıklamaları:

Bize verdikleri sözü tutan Edelere şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Unutulmaz bir iş yaptı. Cesareti ile, gözünün o kararlılığı ile, çalışkanlığı ile destanlara konu olan Maraş, gönül dünyasının zenginliği ile de ülkemizde bir başka yere sahip.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.