DOLAR 32,5144 % -0.11
EURO 34,7895 % -0.24
GRAM ALTIN 2.428,55 % -0,06
ÇEYREK A. 3.970,68 % -0,06
BITCOIN 66.353,02 0.33
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Elbistan’da O Grup Yolu Yenilendi

Son Güncelleme :

09 Aralık 2020 - 5:56

/ kez okundu.
Elbistan’da O Grup Yolu Yenilendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Mahallelerine ulaşım sağlayan grup yolunu yeniledi. Muhtarlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan’ın Bahçelievler, Hasankendi, Izgın, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca mahallelerine ulaşım sağlayan grup yolunda çalışmalar tamamlandı. İlçenin önemli bir güzergahı olan 8 kilometrelik arter tamamen yenilendi. Muhtarlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı bölge sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Birçok Mahalle Kullanıyor

Elbistan Güvercinlik Mahalle Muhtarı Sadettin Genç yaptığı açıklamada, “Diğer mahalle muhtarlarımızla beraber yapılmış olan yollarımızdan dolayı teşekkürlerimizi sunmak istedik. Yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla Izgın, Hasankendi, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca köylerinin yanı sıra yaklaşık 20 mahallemiz bu yoldan istifade edecek. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’a, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.