DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eğitim her koldan devam ediyor

Son Güncelleme :

09 Eylül 2016 - 16:08

/ kez okundu.
Eğitim her koldan devam ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her konuda eğitim veren kahramanmaraş büyükşehir belediyesi bu seferde itfaiyecilere’de eğitim verdi .

yaz dan beri yaz spor okullarındada çeşitli branşlarda eğitim gören çocuklar sertifikalarını aldı

İl ve ilçe merkezlerinde itfai olaylara müdahale süresini, 3,5 dakikaya indirgeyen Büyükşehir İtfaiyesi, hizmet kalitesini artırmak için adeta seferberlik başlattı.
Her gün devam eden ve gerçeğini aratmayan yangın, kurtarma ve doğal afetlere müdahale tatbikatlarıyla personelin bilgi, yetenek ve hızlarını geliştirmeyi hedefleyen İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bu konuda çevre illere de örnek oluyor.
Olay yerinde en küçük ayrıntıların dahi can ve mal kaybı konusunda büyük önem taşıdığının bilincinde olduklarını ifade eden Büyükşehir İtfaiyesi yetkilileri, ‘’yaptığımız iş aynı zamanda can kurtarmak gibi kutsal bir görevi de kapsadığı için daima en iyi hizmeti vermek durumundayız’’ ifadesini kullandılar.

Yaz boyunca spor okullarında eğitim gören öğrenciler sertifika aldı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde öğrencilere eğitim verilen Yaz Spor Okulları’nda 7 bin öğrenci eğitim gördü.
Haftanın beş günü devam eden Yaz Spor Okullarında merkezde Tenis, Basketbol, Karate, Satranç, Futbol, Kickboks, Voleybol, Güreş, Yüzme ve Badminton dallarında olmak üzere 10 dalda, ilçelerde ise Afşin’de 9, Elbistan 10, Göksun 6, Çağlayancerit 5, Türkoğlu 9, Andırın 6, Ekinözü 5, Nurhak 5, Pazarcık’ta ise 6 dalda eğitimler verildi.
İl genelinde eğitimlerin devam ettiği Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 100 eğitmen görev yaparken, Yaz Spor Okullarında verilen eğitimler dallara göre sabah saat 10.00’da başlayıp, akşam 19.00’a kadar çeşitli seanslarda gerçekleştirildi.
7-14 yaş grubu çocukların eğitim aldığı Yaz Spor Okulları’nda eğitimler sonucunda eğitimlere katılan öğrencilere kendi dallarında sertifikaları verildi.
Sertifikalarını alan öğrenciler, Yaz Spor Okulu’nun düzenlenmesinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.