DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Son Güncelleme :

10 Haziran 2020 - 11:29

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Necati Okay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Eski tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda şu gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı: Yenişehir mahallesi 1577 ada 166 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi. Ortak Hizmet Çalışması yapmak için Belediye Başkanı Necati Okay’a yetki verilmesinin görüşülmesi. İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürlüğü kapatılarak yerine Yazı İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü olarak tekrar kurulması. Yeni yapılan Kamu Külliyesi İçerisinde yapımı tamamlanan kreşin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmesi konusu. Ve gündem dışı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi Projesinde Belediye Hizmet Binasının tamamlandığını ve bir sonraki meclis toplantısının yeni binada olacağını söyledi. Başkan Okay, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek projenin ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.