DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dalkara Köy Garajını Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

26 Mayıs 2015 - 7:43

/ kez okundu.
Dalkara Köy Garajını Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yaşanacak Bir Türkiye İçin Köy Garajı CHP dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara Kahramanmaraş’ta Köy Garajını Ziyaret ederek Vatandaşlara ve esnaflara Yaşanacak Bir Türkiye Sabahına 7 Haziranda Uyanacağı Söz verdi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara ve partililer Köy garaj bölgesindeki esnafı ziyaret etti.  Ziyaretlerde ilgi ile karşılanan Dalkara, Partisin projelerini esnafa anlattı.  Kahramanmaraş Esnafın sorunlarını bildiklerini aktaran Dalkara , “.Bu sorunları çözmeye talibiz.

CHP Milletvekili Adayı Kamil Dalkara, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta esnafın halinin içler acısı olduğunu İfade ederek AKP İktidarı Döneminde Kahramanmaraş’ta yüzlerce esnafın iflas ettiğini ve kepenk kapattığını bunların Yerine Holdingler açıldığını ifade ederek AKP İktidarında Yanlış Politikalar yüzünden Zengin daha Zengin Gariban daha Gariban hal geldiğini ifade ederek vatandaşlarımızın sandığa gelmesini ve partimize oy vermesini istiyoruz. AK Parti hükümetinin bittiğini, Cumhuriyet Halk Parti iktidarının kurulmasını istiyoruz. Bu noktada Kahramanmaraşlı esnafımızdan destek istiyoruz. Seçim çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Toplumsal tepkiyi inşallah biz sandıkta toplayacağız ve iktidar olacağız. Herkesin sandığa gitmesini ve CHP’ye oy vermesini ve CHP’i iktidara getirmesini istiyoruz. Yaşanacak bir Türkiye için sizlerden destek istiyorum” dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara  Köy Ziyaretlerinde Mazot Fiyatını Konuştu.

Kahramanmaraş Köy Ziyaretinden sonra hemen Sonra Dulkadiroğlu İlçesine Bağlı Kartal Mahallesini Ziyaret ederek burada, CHP’nin tarım politikalarını ve köylere yönelik projelerini anlattı. Köylü üreticiler ise mazot fiyatının ve diğer girdilerin pahalı oluşundan yakındılar.

Kartal Mahallesinde Vatandaşlara Konuşan Dalkara “Çiftçimizin üretim amaçlı olarak kullandığı mazotun litresini 1,5 liraya düşüreceğiz” sözü veren Dalkara , “Onlar, bu zalim iktidar, yat sahibinden, gemicik sahibinden yana; CHP köylüden, çiftçiden yanadır. Onlar çiftçimizin aşına, ekmeğine göz koyanlardır; CHP, aşınızı ekmeğinizi çoğaltmaktan yanadır” dedi. Dalkara’nın değerlendirmeleri özetle şöyle:

“Öncelikle Büyükşehir statüsündeki illerde, köylere tüzel kişiliklerini yeniden kazandıracağız. Yani köylerimiz yeniden köy olacak; yoluyla, ulaşımıyla, okuluyla, sağlık ocağıyla, yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarının karşılanmasıyla köylerimizi yeniden bayındır kılacağız.

Siz çiftçilerimiz, Mustafa Kemal’in dediği gibi ‘Milletimizin efendisi’ olan eli öpülesi kardeşlerimiz, kızınız, oğlunuz, torununuz tarım sektöründe mi çalışıyor? Merak etmeyin, onların sosyal güvenlik primlerini 30 yaşına kadar Hazine’den karşılayacağız.

Teşvik edilecek tarım ürünlerini bir yıl önceden açıklayacağız. Tarım desteklerinde ve hibelerde doğal ve organik tarıma dönük üretim faaliyetlerine öncelik vereceğiz.

Başka geliriniz mi yok; hane başına, asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız.

Ürettiniz, ürettiğinizi nasıl satacaksınız? Aile işletmeleri ve küçük çiftçilerimizin ürünlerini doğrudan tüketicilere satmalarını sağlayacak düzenlemeleri yapacağız. Merkez birlikleri yoluyla kurulacak zincir marketler aracılığıyla, tarımsal ürünlerin tüketiciye ulaştırılmasını, esnaf ve sanatkârların ulusal zincirlerle rekabet edecek güce kavuşmasını sağlayacağız

“Mazotu 1 liraya gemilere veren hükümet, biz 1,5 liraya vereceğiz deyince kaynak soruyorlar. Oysa mazotu 1,5 lira yapınca Türkiye’deki tarım üretimi artacak ve dışarıdan tarım ürünü ithal etmeyip satacağız. Dışarıya ithal ürün için vereceğimiz parayı köylümüze vermiş olacağız. Hem köylümüz hem de devletimiz kazanacak. Bunlar tarımı, hayvancılığı batırdılar. Türkiye’yi dışarıdan borçla tarım ürünü  alıp, kendi üreticisini iflasın eşiğine sokmuşlardır. Köylü vatandaşlarımız da zaten uyanmış gereğini yapacağını ifade etmektedirler.” dedi.

8 9 1 2 3 4 5 6

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3688

SATIŞ

32,4071

FARK

% 0.22
Dolar EURO

ALIŞ

34,9897

SATIŞ

35,1035

FARK

% -0.05
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9913

SATIŞ

41,0772

FARK

% 0.41
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8955

SATIŞ

35,9436

FARK

% 0.24
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,9061

SATIŞ

23,9396

FARK

% 0.26
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.720,29

SATIŞ

3.803,75

FARK

% 0,26
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.325,18

SATIŞ

2.326,45

FARK

% 0,26
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.297.196

DEĞİŞİM

-0.385

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER