DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DALKARA AĞIR KONUŞTU

Son Güncelleme :

28 Mayıs 2015 - 14:34

/ kez okundu.
DALKARA AĞIR KONUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde CHP mitinginde konuşan milletvekili adayı Kamil Dalkara “Yıllarca bizi sömürenlere artık dur deme zamanı geldi “ dedi.

Haziran 2015 Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışması yürüten CHP  seçim çalışmaları kapsamında Afşin İlçesinde düzenlenen miting’e CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Milletvekili Adayları Kamil Dalkara, Fatih Viçdan, Selim Sümen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili 1. sıra adayı Kamil Dalkara iktidar partisine yüklenerek iktidar partisini iki yüzlülükle suçladı. Dalkara ; Sizleri AKP’yi yani adında adalet olan partinin gidişini alkışlayarak göndermeye davet ediyorum. Devleti kendileri için kullandılar. Devlet bakidir ama hükumetler geçicidir. Bunların da dönemi kapanıyor. Teşekkür ediyorum alkışlarınıza. Hükümetler milletinin halkının yaşamını kolaylaştıracak. Onlar yapamadılar ama biz kolaylaştırmayı vaad ediyoruz dedi.

AKP’yi eleştirileriyle topa tutan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara ; Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde bu zalim düzene, bu tiran düzene, bu hırsız düzene dur demek için seçim meydanlarına çıktı. Şunu bilelim; hiçbir ülkede ister İslam ülkesi olsun ister Hıristiyan ülkesi olsun din adı uğrunda ‘ben dindarım’ diye bir ülkeyi yiyip bitiren, bir ülkede hırsızlık yapan, bir ülkede talan yapan hiçbir iktidar görülmedi ama bu iktidarı AKP’de gördük. AKP Adalet ve Kalkınma Partisi diye açılımı var; biz bunların kalkınmasını gördük ama biz bunların adaletini görmedik. Bunlar adaletsiz bir parti, bunların bu ülkeyi yiyip bitiren bir parti. diye konuştu.

Konuşması sık sık alkışlar ve ‘Başbakan Kemal’ sloganlarıyla kesilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenerek şunları söyledi:

AKP hükümetinin Türkiye’yi yiyip bitirdiğini örneklerle vurgulayan Dalkara; Kahramanmaraş’ın bir sürü sorunu var.  Kahramanmaraş’ın sorunu Türkiye’nin sorunudur. Türkiye’de bunlar yargıyı bitirdiler. Türkiye’de bunlar emniyet dediler paralel dalgası çıkardılar, emniyetin hepsini talan edip hepsini yerinden yurdundan ettiler. Bunlar çıktılar askeriyeye dil uzattılar, sora utanmadan çıktılar dediler ki komplo yapıldı. Halk bunu unutmadı. Sen ülkendeki milli değerlerine saygı göstermezsen, yıl sonra önüne bir sandık gelir halk da gereğini yapar. Hiç mi bu halktan korkmuyorsun? Halka vaad ettiğiniz her şey yalan çıktı. Sıra sana da gelecek. Ben AKP’liyim, ben bir yer müdürüm, ben bir yerleri ele geçirmişim diyen herkesin hesabı sorulacak. Düzen gelecek. Yaşanabilir bir Türkiye olacak. Herkes hakkını alacak, particilik ortadan kalkacak. Biz bunların ağzından düşürmediği ‘halka hizmet hakka hizmet’i hırsızlıkla söylemiyoruz. Biz Sayın Genel Başkanımızı Türkiye Cumhuriyeti’nde Başbakan yapmak istiyoruz. Sarayda oturan zalimin de sarayını başına yıkacağız, tutup kulağından getireceğiz Çankaya Köşkü’nde adam gibi oturacak.” diyerek Afşin liler den oy istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde ilk kez yaptığı bir seçim bildirgesiyle Türkiye’de ses getiren bir parti olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam eden CHP Milletvekili Adayı Kamil Dalkara  “Tüm partiler Sayın Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı bildirgeden sonra kendi bildirgelerini revize ederek yeni bir bildirge hazırlamak zorunda kaldılar. Ak Parti 13 yıl bu insanlarla alay etti, artık insanların da buna bir dur demesi lazım. 10 gün sonra sandık önümüze gelecek ve biz bu yalan ve talan düzenine bir son vereceğiz. Bu hükümet artık kendi düzenini kurdu. Demokratik parlamenter sistemi kaldırıp başkanlık sistemine geçmek istiyor. Bunlara dur demek CHP olarak boynumuzun borcudur. biz bir değil iki milletvekili çıkartarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücünü hem Kahramanmaraş’a hem Türkiye’ye göstereceğiz. Şunu da iyi bilin biz Kahramanmaraş’tan iki milletvekili çıkardığımız takdirde Genel Başkanımız Başbakan ve baştaki Cumhurbaşkanı da ne olacak biliyor musunuz? Anayasaları ölçüleri içerisinde haddini bilip oturacak.” dedi. Yaklaşık 1 saat süren miting sonrası Milletvekili adayları ilçe turu atarak ilçeden ayrıldı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.